Docenten

Docenten

Hieronder vind je de mensen die als docent werken binnen de opleidingen en trainingen van Sensibel.

Sandra Valk is eigenaar van Sensibel. Zij is bewustzijnscoach, healer, energetisch zelf-heling therapeut en docent van meerdere modules van de opleidingen en van de losse trainingen. Hiernaast kun je terecht voor individuele begeleiding en consulten. Hoewel Sandra zelf ook medium is, ligt haar expertise met name op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, (zelf)healing en therapie. Sandra is warm, betrokken, direct, authentiek en humorvol. Het is haar wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden. Sandra inspireert je om meer naar je innerlijke kompas te gaan luisteren en om je bewust te worden van je verbinding met Bron, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Mail: info@centrumsensibel.nl en telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam Zuid van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen. Elisabeth is gepassioneerd, helder en creatief. Haar passie is bewustwording van de eenheid waarin we leven. Vanuit Sensibel geeft Elisabeth les in Reading en Mediumschap. In november 2018 geeft zij de weekendtraining Art en Soul en in januari 2019 gaat de opleiding Art en Mediumschap o.l.v. Elisabeth van start. Website Elisabeth: www.wingsoflight.nl. Contact: info@wingsoflight.nl of 06-18553490.

 

 

Jacqueline van Wijk is gediplomeerd voetreflex therapeute, healer, spirituele coach en docent. Sinds begin 2018 heeft is zij gecertificeerd trainer van de training Levensinitiaties, welke ze ook vanuit Sensibel gaat geven. Daarnaast geeft Jacqueline les in de training Bewust Zijn en & spirituele ontwikkeling. en deels bij de module/training Bewustwording, meditatie & Spirituele ontwikkeling. Jacqueline is energiek, positief en lekker nuchter ondanks haar spirituele kwaliteiten. Zij vindt het belangrijk dat mensen erachter komen dat zij zelf bij machte zijn om een positieve invloed op hun leven en gezondheid uit te oefenen. Website Jacqueline: www.stapinjeleven.nl. Contact: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.