Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth is een ervaren medium, spirit artist en kunstenaar. Zij heeft haar eigen praktijk/ schilderstudio in Rotterdam. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.

Elisabeth heeft inmiddels vele trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College. Zij is onderlegd op het gebied van reading en mediumschap, healing, kunst, Spirit art en Psychic art.

Vanuit Sensibel geeft Elisabeth de opleiding Art en Mediumschap, en de losse modules Psychic art & reading en Spirit art & mediumschap. Daarnaast is zij docent van de training Reading en Mediumschap en de training Mediumschap mixed levels

Elisabeth is gepassioneerd, helder en creatief. Haar passie is bewustwording van de eenheid waarin we leven. Elisabeth: “Wanneer we echt de bewijzen hebben gekregen dat het leven verder gaat na wat wij de dood noemen, dan zijn we geneigd met meer bewustzijn en liefde te leven.

Spirit- en Psychic Art zijn prachtige manieren om je creativiteit en intuïtie te ontwikkelen. Door een brug te slaan tussen de werelden kunnen relaties geheeld worden, maar ook door een tekening te maken van iemand die je niet kent en die te lezen kun je laten zien dat we werkelijk verbonden zijn met elkaar. Zo verschaffen de tekeningen of schilderijen inzicht en healing. Spirit portretten geven een overtuigend bewijs van overleven van je dierbaren.

Elisabeth: “Ik ben 35 jaar geleden begonnen op de Willem de Kooning Academie. In kunst kun je echt zijn en expressie geven aan alle lagen van je zijn. Ik schilderde al zo’n 25 jaar en toen kwam het mediumschap op mijn pad. Al snel werd duidelijk dat in Spirit en Psychic art mijn kwaliteiten samen kwamen”.

Elisabeth heeft al vele zaaldemonstraties Spirit art gegeven in samenwerking met gerenommeerde mediums uit binnen- en buitenland.  Ze maakt tijdens die demonstraties portretten van overleden dierbaren, terwijl het medium waarmee zij samenwerkt communiceert met de overleden persoon. Kijk voor data van zaaldemonstraties op de website: www.wingsoflight.nl/mediumavond

Daarnaast werkt zij als internationaal Psychic Artist. Ze heeft zich gespecialiseerd in auragraphs. Bij een auragraph stem je je af op de energie van een klant (het aura). Deze energie vertaalt zij in prachtige tekeningen waarbij in een reading de tekening ‘gelezen’ wordt.

Elisabeth geeft bij Sensibel trainingen op het gebied van psychic- en spirit art, reading en mediumschap. Daarnaast geeft zij schilderworkshops bij centrum Van-Daar in Barendrecht.

Elisabeth heeft een eigen praktijk/ schilderstudio in Rotterdam.

Adres: Fazantstraat 162A, 3083ZR Rotterdam.
Mail: info@wingsoflight.nl
Website: www.elisabethveerbeek.com
Telefoonnummer: 06 18553490