Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth is een ervaren Medium, Spirit Artist en kunstenaar. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam van waaruit zij Consulten aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.

Elisabeth heeft inmiddels vele trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College. Zij is onderlegd op het gebied van reading en mediumschap, healing, kunst, Spirit art en Psychic art.

Vanuit Sensibel geeft Elisabeth de opleiding Art en Mediumschap, en de losse modules Psychic art & reading en Spirit art & mediumschap. Daarnaast is zij docent van de training Reading en Mediumschap en de training Mediumschap mixed levels

Elisabeth is gepassioneerd, helder en creatief. Haar passie is bewustwording van de eenheid waarin we leven. Elisabeth: “Wanneer we echt de bewijzen hebben gekregen dat het leven verder gaat na wat wij de dood noemen, dan zijn we geneigd met meer bewustzijn en liefde te leven.

Spirit- en Psychic Art zijn prachtige manieren om je creativiteit en intuïtie te ontwikkelen. Door een brug te slaan tussen de werelden kunnen relaties geheeld worden, maar ook door een tekening te maken van iemand die je niet kent en die te lezen kun je laten zien dat we werkelijk verbonden zijn met elkaar. Zo verschaffen de tekeningen of schilderijen inzicht en healing. Spirit portretten geven een overtuigend bewijs van overleven van je dierbaren.

In mediumschap sla je een brug tussen de wereld van energie en de fysieke wereld. Het voelt voor mij als een eer om voor de spirituele wereld en mijn medemens te kunnen werken”.

Elisabeth: “Ik ben ooit begonnen als kunstenares. Ik schilderde al zo’n 25 jaar en toen kwam het mediumschap op mijn pad. Al snel werd duidelijk dat in Spirit en Psychic art al mijn kwaliteiten samen kwamen”.

Elisabeth geeft zaaldemonstraties Spirit art waarbij ze samenwerkt met gerenommeerde mediums uit binnen- en buitenland.  Ze maakt tijdens die demonstraties portretten van overleden dierbaren, terwijl het medium waarmee zij samenwerkt communiceert met de overleden persoon. Kijk voor data van zaaldemonstraties op de website: www.wingsoflight.nl/mediumavond

Daarnaast werkt zij als internationaal Psychic Artist. Haar specialiteit is het maken van auragraphs. Bij het maken van een auragraph stemt Elisabeth af op de energie van een klant (het aura). Deze energie vertaalt zij in prachtige tekeningen. Ze geeft vervolgens de readings door de tekeningen te ‘lezen’.

Elisabeth geeft ook workshops en trainingen op het gebied van creativiteit, intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. Dit doet zij naast haar workshops bij Sensibel ook bij centrum Van-Daar in Barendrecht. De workshops die zij geeft bij centrum Van-Daar zijn veelal geschikt voor beginners.

Elisabeth heeft een eigen praktijk in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor Mediamieke consulten, Auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching.
Adres: Fazantstraat 162A, 3083ZR Rotterdam.
Mail: info@wingsoflight.nl
Website: www.elisabethveerbeek.com
Telefoonnummer: 06 18553490