Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Energetisch therapeut opleiding

Wil je mensen helpen met fysieke of emotionele klachten? Dit kun je doen wanneer je de energetisch therapeut opleiding hebt gevolgd. Met de vaardigheden die je opdoet gedurende deze beroepsopleiding kun je een groot verschil maken in het leven van mensen met fysieke of emotionele klachten, aandoeningen of chronische ziektes. Je leert in deze opleiding bij Sensibel Academie niet alleen hoe je anderen kunt helpen, jouw eigen ontwikkeling zal ook in een magische stroomversnelling komen!

Wat doet een energetisch therapeut?

Na het volbrengen van de energetisch therapeut opleiding ben je een gediplomeerd energetisch therapeut. Je kunt zelf mensen gaan begeleiden in je eigen praktijk. In jouw sessies combineer je therapeutische technieken met vaardigheden zoals bewustzijnscoaching en healing. Je leert in de energetisch therapeut opleiding bij Sensibel Academie hoe je therapeutische technieken toepast, hoe je bewustzijn kunt vergroten bij jezelf en anderen en hoe je het zelfhelend vermogen bij mensen kunt stimuleren. Deze vaardigheden kun je na je examen toepassen op anderen. Door de juiste combinatie te vinden voor ieder persoon kun je fysieke en emotionele klachten verlichten of zelfs verhelpen..

Meer informatie over energetische kwantum therapie


De energetisch therapeut opleiding bij Sensibel Academie

Bij Sensibel Academie bieden we een tweejarige beroepsopleiding tot energetisch zelfheling therapeut aan. De energetisch therapeut opleiding is gericht op mensen die graag hun eigen praktijk willen beginnen en daarin energetische therapie willen toepassen. Maar ook voor gediplomeerde coaches en therapeuten kan de opleiding verrijkend zijn. Ben je hulpverlener, werk je in de zorg of wil je simpelweg jezelf ontwikkelen? Ook dan is de energetisch therapeut opleiding iets voor jou. De kennis en vaardigheden die je opdoet in deze opleiding zijn toe te passen in iedere soort zorg en natuurlijk op jezelf.

Energetisch therapeut opleiding

 

Meer informatie


Wat leer je tijdens onze energetisch therapeut opleiding?

Tijdens de opleiding bij Sensibel Academie ga je veel leren en ervaar je spirituele training. De focus van onze opleiding ligt op bewustzijn en zelfheling. Je leert dit toe te passen op jezelf en op anderen. Als energetisch therapeut begeleid je cliënten in het creëren van meer bewustzijn en levensgeluk. Je leert beperkende patronen in de mentale, emotionele en fysieke gezondheid te herkennen en transformeren. Zo kunnen mensen die door jou behandeld zijn verder met een gelukkig en gezond leven. Voor zowel de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid leer je in de energetisch therapeut opleiding hoe meditatie, visualisatie en andere oefeningen een helend effect hebben. Wil je weten of deze opleiding bij Sensibel Academie iets voor je is? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Nieuwsgierig?

Referenties: klik hier