Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Energetisch therapeut opleiding

Wil je mensen helpen bij fysieke of emotionele klachten? Dit kun je doen wanneer je de energetisch therapeut opleiding hebt gevolgd. Met de vaardigheden die je opdoet gedurende deze beroepsopleiding kun je een groot verschil maken in het leven van mensen die fysieke of emotionele klachten hebben. Je leert in deze opleiding bij Sensibel Academie niet alleen hoe je anderen kunt helpen, maar gaandeweg verandert je eigen leven en groei je in bewustzijn.

Wat doet een energetisch therapeut?

Na het volbrengen van de energetisch therapeut opleiding ben je een gediplomeerd energetisch therapeut. Je kunt zelf mensen gaan behandelen in je eigen praktijk. Bij behandelingen combineer je therapeutische technieken met vaardigheden zoals bewustzijnscoaching en healing. Je leert in een energetisch therapeut opleiding bij Sensibel Academie hoe je therapeutische technieken toepast, hoe je bewustzijn kunt vergroten bij jezelf en anderen en hoe je het zelfhelend vermogen bij mensen kunt stimuleren. Deze vaardigheden kun je na je examen toepassen op anderen. Door de juiste combinatie te vinden voor ieder persoon kun je fysieke en emotionele klachten verlichten of zelfs verhelpen..

 

Meer informatie over energetische zelfheling therapie


De energetisch therapeut opleiding bij Sensibel Academie

Bij Sensibel Academie bieden we een tweejarige beroepsopleiding tot energetisch zelfheling therapeut aan. De energetisch therapeut opleiding is gericht op mensen die graag hun eigen praktijk willen beginnen en daarin energetische therapie willen toepassen. Maar ook voor gediplomeerde coaches en therapeuten kan de opleiding verrijkend zijn. Ben je hulpverlener, werk je in de zorg of wil je simpelweg jezelf ontwikkelen? Ook dan is de energetisch therapeut opleiding iets voor jou. De kennis en vaardigheden die je opdoet in deze opleiding zijn toe te passen in iedere soort zorg en vooral ook op jezelf.

Energetisch therapeut opleiding

 

Meer informatie


Wat leer je tijdens onze energetisch therapeut opleiding?

Tijdens de opleiding bij Sensibel Academie ga je veel leren en ervaar je spirituele training. De focus van onze opleiding ligt op bewustzijn en zelfheling. Je leert dit toe te passen op jezelf en op anderen. Als energetisch therapeut kun je cliënten begeleiden in het creëren van meer bewustzijn. Dit kan helpen om patronen in de mentale en fysieke gezondheid te herkennen, begrijpen en los te laten. Zo kunnen mensen die door jou behandeld zijn verder met een gelukkig en gezond leven. Voor zowel de fysieke als mentale gezondheid leer je in de energetisch therapeut opleiding hoe meditatie en andere oefeningen een helend effect hebben. Wil je weten of deze opleiding bij Sensibel Academie iets voor je is? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Nieuwsgierig?

Referenties: klik hier