Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Energetisch therapeut opleiding

Leer hoe je levens-veranderende sessies kunt geven!

Bij Sensibel bieden we de tweejarige beroepsopleiding tot Energetisch Kwantum Therapeut (EKT) aan.

Na het volgen van deze opleiding kun je een groot verschil maken in het leven van mensen met fysieke of emotionele klachten of aandoeningen. Je leert in deze opleiding bij Sensibel niet alleen hoe je anderen kunt helpen, jouw eigen ontwikkeling zal ook in een magische stroomversnelling komen!

In het eerste jaar van de opleiding ga je allereerst aan de slag met het verhogen van jouw eigen bewustzijn en frequentie, diepe innerlijke transformatie, healing, en intuïtieve ontwikkeling.

In het tweede jaar ga je aan de slag met het eigen maken van onze beproefde methodiek EKT. Je leert hoe je in 2 tot 6 sessies mensen diepgaand kunt helpen transformeren.

Meer informatie over de opleiding EKT

De methodiek Energetische Kwantum Therapie betreft een combinatie van Kwantum bewustzijnscoaching, diverse healing vormen en therapeutische technieken zoals hypnotherapie, regressie, ontladingstechnieken, innerlijk kind werk, Schaduwwerk, Theta en Delta meditaties, cliëntbegeleiding zelfheling en meer.

Meer informatie over de methodiek EKT


Diploma?
Als gediplomeerd Energetisch Kwantum Therapeut kun je een eigen praktijk starten; wij helpen je op weg! Ook kun je EKT sessies en trajecten onder de vlag van Sensibel gaan geven, of verder worden opgeleid tot (assistent) trainer.

Natuurlijk kun je deze opleiding ook puur voor jouw eigen ontwikkeling volgen, of als verdieping gebruiken binnen jouw huidige werk. Voor al gevestigde coaches, healers of therapeuten is de methodiek EKT een prachtige aanvulling.

Naar pagina opleiding Energetisch Kwantum Therapeut


Nieuwsgierig?

Gratis kennismakingsgelegenheden

Referenties

Neem gerust contact met ons op!