Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Recensies opleiding Energetisch Kwantum therapeut

Let op: de naam van de opleiding Energetisch Kwantum therapeut was voorheen Energetisch zelfheling therapeut!

Sanne en Astrid
De dames die in onderstaande video over de opleiding spreken zijn beiden inmiddels afgestudeerd en runnen een bloeiende praktijk. Daarnaast geven zowel Sanne als Astrid workshops en groepstrainingen. Sanne werkt inmiddels zelfs als docent voor Sensibel in de module ‘Healing van het innerlijke kind’.


Jessica
Afgestudeerd Energetisch Kwantum Therapeut
Sensibel is als thuiskomen, bij jezelf en ook als onderdeel van een steeds groter groeiende Sensibel zielenfamilie. De lessen van de 2 jarige beroepsopleiding zijn zeer divers, uitgebreid en goed te volgen. Ik heb de afgelopen jaren door mijn eigen opleidingstraject mezelf en andere deelnemers zien groeien tot prachtige intuïtieve personen. Ieder in zijn eigen proces en met eigen talenten. De begeleiding is goed, de docenten heel gedreven, kundig en enthousiast. Inmiddels pas ik de methodiek EKT met veel plezier toe in mijn praktijk en met hele goede resultaten. Daarnaast geef ik wekelijks meditatie avonden voor een mooie groep mensen. Dankbaar. Ik kan de 2 jarige opleiding tot Energetische Kwantum Therapeut van harte aanraden! 💜


Sascha
De opleidingen die ik bij Sandra heb gevolgd hebben mijn leven veranderd. De sfeer is altijd ontspannen en fijn en ik heb zoveel geleerd wat ik in de praktijk toe kan passen. Het heeft ertoe geleid dat ik mijn hele leven heb omgegooid en me nu vooral focus op energiewerk en het creëren van je eigen werkelijkheid! Ik had nooit kunnen dromen dat dit zo’n impact zou hebben. Heel erg dankbaar!


Laura
Ik heb de opleiding Energetisch zelfheling therapeut bij Sensibel Academie gevolgd. Allereerst ben ik enorm gegroeid door deze opleiding. Naast heel veel kennis die door Sandra en de andere docenten overgebracht wordt, ga je tijdens de lessen ook veel aan de slag met het geleerde door middel van oefensessies welke je aan elkaar geeft. Hierdoor leer je iets goed in de praktijk te brengen en draagt het ook bij aan je eigen ontwikkelingsproces. Ik breng nu al het geleerde zoveel mogelijk over op mijn klanten, zodat we allemaal ons leven kunnen leiden waar we ten diepste naar verlangen.


Astrid
Afgestudeerd energetisch zelfheling therapeut.
In het eerste deel van leerjaar 1 van de opleiding leer je jezelf echt kennen op een andere manier dan dat je misschien gewend bent vanuit andere opleidingen of cursussen. Een echte ‘must-do’ als je jezelf wilt ontwikkelen en ont-wikkelen.
Het tweede is een zeer uitgebreid deel dat mind blowing is. Verschillende technieken die zowel praktisch toepasbaar zijn bij cliënten als weer een mooie aanvulling op je eigen ontwikkeling.
In het tweede jaar van de opleiding krijg je een rugzak vol met prachtige en krachtige technieken. Ongelooflijk, wat een boel kennis en inzichten opgedaan! 


Sanne
Ik kan in geen woorden beschrijven hoe mooi ik de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut vind. De ontwikkeling die ik hier doorgemaakt heb door de veiligheid en steun die Sandra en haar team biedt is wat mij betreft met geen woorden te omschrijven. Ik wil Sandra en haar collega’s ontzettend bedanken voor alle tijd en persoonlijke aandacht voor ieder.
Liefs, Sanne


Annemieke
Prachtige en inspirerende modules in het eerste leerjaar om jezelf te ont-dekken. Door de inhoud van de modules en de veilige setting waarin deze gegeven worden is er ruimte om zonder oordeel naar jezelf te kijken.
De modules van het tweede deel van het eerste leerjaar zijn super fijn en met veel praktijk. Ontdekken wat er kan én wat je kan met energiewerk, super leuk! Door het oefenen met elkaar gaat ook je eigen bewustzijnsproces van zelf verder.
In het 2e jaar leer je ongelofelijk veel technieken en op het laatst komt alles wat je geleerd hebt bij elkaar. Je wordt niet alleen opgeleid tot therapeut maar gaat in dit jaar ook weer volop door je eigen processen. Alle modules samen maken het een mooie, uitdagende, inspirerende en complete opleiding!


Cher
De modules van het eerste leerjaar zou eigenlijk iedereen moeten doen. Het is echt een cadeau aan jezelf. Niet leer je jezelf alleen beter kennen, je wordt je een heel stuk bewuster van wat er in jezelf leeft. En: Inspirerende teachers!


Ellen
Na het volgen van de modules van jaar 1 krijg je een andere, rustigere en bewuste kijk op je leven! Je komt erachter waarom je leeft. Zelf volg ik de hele opleiding en zal blij zijn om dit aan iedereen die dit wil over te dragen.


Anoniem (man)
Nu net de eerste module van de opleiding energetisch zelfheling therapeut afgerond. Een ervaring die je iedereen zou aanraden om mee te maken in je leven. In een korte tijd wordt je je bewust van je onderbewuste en wat dit wel niet allemaal voor je regelt in het dagelijks leven zonder dat je daar controle over hebt. Dan heb ik het niet alleen over je tanden poetsen of rijden naar je werk. Maar vooral de emoties, gevoelens en gedachtes die zich in een oneindige cirkel binnen in jou afspelen. Wat ik heb geleerd in het eerste deel van deze opleiding is dat wanneer je je bewust wordt van je onbewuste programma, je weer opnieuw aan dit programmaatje kan sleutelen.

Mijn dankbaarheid is groot voor Sandra & Jacqueline en de assistenten die je op een super fijne manier begeleiden bij het bewustwordingsproces. Voor mij voelen de beperkingen die ik me in het verleden heb opgelegd weer als mogelijkheden. Op naar het volgende deel!


Anoniem (vrouw)
De training Vergroot je bewustzijn en verhoog je frequentie vond ik inspirerend, bijzonder en zeer waardevol. Ik ben door de training ook bijna dagelijks gaan oefenen met het mediteren, iets wat na mijn mindfulness training niet was gelukt en nu veel meer als vanzelf ging. Er lijkt een direct verband te zijn tussen de tijd die ik neem in een week voor het mediteren en bewuste aandacht voor mijn ervaringen en hoe goed ik mij voel. Het heeft mij enorm veel gebracht in een tijd waarin ik eigenlijk zelf niet zo goed meer wist hoe ik weer positiviteit kon terugvinden en weer in de flow van het leven kon komen.