Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Ervaringen sessies Sandra

Anoniem (vrouw)
Sandra is een ontzettend liefdevolle en wijze vrouw. In een aantal sessies heeft ze me aangewezen waar de oorspronkelijke pijn nu echt zit. Ik ben me ervan bewust geworden dat het onvoldoende stil staan bij deze pijn ervoor zorgde dat ik op onbewust niveau dingen aantrok, waar ik juist niet naar verlangde.
Sandra houdt je een spiegel voor en je moet bereid zijn om in deze spiegel te kijken. Dat kan confronterend zijn, maar het is ontzettend waardevol. Ik heb mezelf beter leren kennen en vooral geleerd om mijzelf echt te gaan zien en aanvoelen waar ik behoefte aan heb en welk pad ik wil bewandelen. Ze bracht me uit mijn hoofd, terug naar mijn gevoel. Ik had deze sessies zeker niet willen missen in mijn pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.


Ghislaine
Eind 2020 werd ik voor de derde keer gediagnosticeerd met kanker. Dit keer had ik 3 knobbeltjes in mijn nek en op mijn rugwervel. Mijn borst was in 2010 al afgezet en daarnaast had ik alle mogelijke therapieën al gehad. Ik was dan ook officieel uitbehandeld.
Vrij snel na de diagnose ben ik met Sandra aan de slag gegaan met zelfheling. Ik heb leren mediteren en visualiseren en na een paar weken begon ik al verbetering te voelen. Ik voelde mij rustiger, lichter en liefdevoller. We hebben gewerkt aan het inzichtelijk krijgen van de reden van mijn aandoening en het verwerken van mijn trauma’s. Daarnaast spoorde Sandra mij aan om mijn aandacht dagelijks consequent te richten op gezondheid.
Nu ben ik anderhalf jaar verder. De knobbeltjes zijn, in tegenstelling tot de verwachtingen van de artsen, gewoon stabiel gebleven. Opvallend is dat er sinds de diagnose geen tumorwaarden meer in mijn bloed zijn te vinden. Mijn arts zei een tijdje geleden: ‘Ik weet niet wat je aan het doen bent, maar ga daarmee door!’. Update: er is nu een verbetering te zien op de scans!
Afgelopen jaren is mijn hele kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik 100% zal genezen. Ik zou tegen iedereen met een ziekte willen zeggen: Ga aan de slag met zelfheling bij Sensibel!

Lieve Sandra, Zonder jou was ik niet waar ik nu ben en daar ben ik zo dankbaar voor. Jij hebt mij geleerd om van mezelf te houden en daardoor mezelf te helen. Dank je wel dat ik met jou dit pad mag lopen. Ongeneeslijk ziek ….. welnee . Alles is mogelijk.
Alleen maar liefde,
Ghislaine 


Ina
In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan.


Kim
Ik heb nu een aantal sessies bij Sandra gevolgd en iedere keer als ik naar huis ga voelt het als een verademing! Door de sessies bij Sandra leer ik steeds beter te ontspannen en hoe ik kan omgaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik merk dat ik steeds beter aanwezig ben in mijn lichaam en daardoor krachtiger en zelfverzekerder in het leven sta. Ook leert ze mij om te gaan met de pijnklachten die ik ervaar van endometriose. Ze geeft fijne tools mee zodat ik er ook thuis gericht mee aan de slag kan gaan. Ik ervaar Sandra als een warme en liefdevolle persoon waar je ook zeker mee kan lachen. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje en daardoor kan ik gewoon mezelf kan zijn tijdens onze gesprekken. Hierdoor merk ik dat ik samen met haar steeds meer de diepte in kan gaan tijdens de meditaties en dat ik meer ruimte kan geven aan bepaalde gevoelens en emoties. Dank je wel Sandra voor de fijne sessies!