Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Ervaringen Zelfheling trainingen en trajecten

Sandra Valk, eigenaar van Sensibel en initiator van de Zelfheling trainingen en trajecten, is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van zelfheling. Lees HIER haar verhaal.


Daisy
Wanneer je leert luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam BEWUST leren aanspreken. Je lichaam is je beste raadgever en vertelt je exact wat er aan de hand is wat het nodig heeft. Dankzij Sandra en de andere trainers bij Sensibel ben ik mij zoveel bewuster geworden van de werking van mijn lichaam. Hoe werkt mijn lichaam eigenlijk, wat is energie, welke impact hebben gedachten en emoties op mijn fysieke lichaam en daarmee het vervolg, hoe kan ik dit zelf bewust en actief beïnvloeden en zo heling bewerkstelligen?
De antwoorden hierop heb ik mede dankzij Sandra en haar team gevonden en inmiddels ga ik alweer zo’n 4 jaar klachtenvrij en zonder medicatie, als chronisch darmpatiënt door het leven.


Ghislaine
Eind 2020 werd ik voor de derde keer gediagnosticeerd met kanker. Dit keer had ik 3 knobbeltjes in mijn nek en op mijn rugwervel. Mijn borst was in 2010 al afgezet en daarnaast had ik alle mogelijke therapieën al gehad. Ik was dan ook officieel uitbehandeld.
Vrij snel na de diagnose ben ik met Sandra aan de slag gegaan met zelfheling. Ik heb leren mediteren en visualiseren en na een paar weken begon ik al verbetering te voelen. Ik voelde mij rustiger, lichter en liefdevoller. We hebben gewerkt aan het inzichtelijk krijgen van de reden van mijn aandoening en het verwerken van mijn trauma’s. Daarnaast spoorde Sandra mij aan om mijn aandacht dagelijks consequent te richten op gezondheid.
Nu ben ik anderhalf jaar verder. De knobbeltjes zijn, in tegenstelling tot de verwachtingen van de artsen, gewoon stabiel gebleven. Opvallend is dat er sinds de diagnose geen tumorwaarden meer in mijn bloed zijn te vinden. Mijn arts zei een tijdje geleden: ‘Ik weet niet wat je aan het doen bent, maar ga daarmee door!’. Update: er is nu een verbetering te zien op de scans!
Afgelopen jaar is mijn hele kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik 100% zal genezen. Ik zou tegen iedereen met een ziekte willen zeggen: Ga aan de slag met zelfheling bij Sensibel!

Lieve Sandra, Zonder jou was ik niet waar ik nu ben en daar ben ik zo dankbaar voor. Jij hebt mij geleerd om van mezelf te houden en daardoor mezelf te helen. Dank je wel dat ik met jou dit pad mag lopen. Ongeneeslijk ziek ….. welnee . Alles is mogelijk.
Alleen maar liefde,
Ghislaine 


Anoniem (vrouw)
Sandra is een ontzettend liefdevolle en wijze vrouw. In een aantal sessies heeft ze me aangewezen waar de oorspronkelijke pijn nu echt zit. Ik ben me ervan bewust geworden dat het onvoldoende stil staan bij deze pijn ervoor zorgde dat ik op onbewust niveau dingen aantrok, waar ik juist niet naar verlangde.
Sandra houdt je een spiegel voor en je moet bereid zijn om in deze spiegel te kijken. Dat kan confronterend zijn, maar het is ontzettend waardevol. Ik heb mezelf beter leren kennen en vooral geleerd om mijzelf echt te gaan zien en aanvoelen waar ik behoefte aan heb en welk pad ik wil bewandelen. Ze bracht me uit mijn hoofd, terug naar mijn gevoel. Ik had deze sessies zeker niet willen missen in mijn pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.


Ina
In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan.