Esmeralda Beelt

Esmeralda Beelt

Esmeralda Beelt

Esmeralda Beelt is Transformatie coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar persoonlijke transformatie op emotioneel en fysiek niveau. Dit veranderingsproces heeft tot doel een vitaler leven te leiden en je volle potentie te benutten. Dit doet zij door coaching aan te bieden die fysiek en emotioneel empowert en helpt ieders unieke talenten te ontdekken en gebruiken.

Je kunt bij Esmeralda terecht op maandag, woensdag, vrijdag overdag en donderdagavond vanuit de praktijk van Centrum Sensibel en anders bij jou thuis of via Skype. Website: www.vitaalinbeelt.nl.
Neem contact op met Esmeralda via info@vitaalinbeelt.nl of 06  24 54 93 62.

Deelnemers van de training Zelf-heling o.l.v. Sandra Valk kunnen eventueel aanvullend een consult boeken bij Esmeralda, om te kijken waar deelnemers zichzelf beter kunnen ondersteunen op het gebied van een gezonde leefstijl.

Daarnaast is Esmeralda contactpersoon voor de zaalverhuur van Centrum Sensibel. Je kunt haar hierover bereiken via zaalverhuursensibel@gmail.com of 06-28100477

Esmeralda: “Jezelf mogen zijn en energiek en krachtig in het leven staan, vergroot je levensgeluk en vitaliteit. Het geeft je veerkracht om wat er ook op je pad komt aan te kunnen. Mijn missie is om jou daarbij te helpen”.

 

Achtergrond

Esmeralda heeft na haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening 14 jaar gewerkt als o.a. leidinggevende en relatiemanager bij een creditmanagementorganisatie. In 2012 raakte zij overspannen. De reden was een combinatie van hoge werkdruk, onvoldoende in staat zijn haar grenzen aan te geven en een baan die onvoldoende bij haar talenten paste. In 2015 zegde zij haar baan op om te ontdekken wie ze is en wat ze daadwerkelijk wil in het leven. Sinds 2015 is zij werkzaam geweest projectleider en eventmanager bij een vrouwenvereniging en als voeding& lifestyle coach. Uiteindelijk kwam ze tot de conclusie dat ze haar eigen ervaringen wil inzetten om anderen coachen naar een krachtig en energiek leven waar ze helemaal zichzelf mogen kunnen zijn. Diverse cursussen en opleidingen volgden elkaar op en hebben uiteindelijk geleid tot het opzetten van Vitaal in Beelt

‘’Hallo Leven. Trek iets moois aan. We gaan!’’

Citaat van stadsdichter en tekstschrijver Merel Morre