Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen

Heb je een vraagstuk, een dilemma of een probleem op werk of privé gebied? Kom dan naar de maandelijkse Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen. Krijg inzicht in wat er speelt en ervaar direct de impact van de transformerende werking van Systemisch Werk.

Wat is Systemisch Werk?

Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen zijn onderdeel van Systemisch Werk. Bij veel mensen is de term Familie Opstellingen wel bekend, maar je kunt er zo veel meer mee. Sinds de grondlegger Bert Hellinger deze therapie vorm heeft geïntroduceerd, zijn er diverse varianten en werkwijzen ontwikkeld. Waaronder de intuïtieve vorm.

Doel vanuit Systemisch Werk is om zichtbaar te maken wat onder de oppervlakte speelt. Vanuit de aanname ‘Alles is Energie’ maken we gebruik van mensen en dingen om het ‘onzichtbare’, vanuit ons onbewuste, te materialiseren zodat duidelijk wordt wat er speelt.

Eigenlijk leven en werken we allemaal in diverse ‘systemen’ die invloed hebben op ons functioneren. Door middel van Systemisch Werk kun je onderzoeken waar de energie in een systeem stagneert. Nadat duidelijk wordt waarom, kun je deze energie ook weer in beweging krijgen.

Waarom deze opstellingsavonden?

Er zijn mensen die Systemisch Werk betitelen als iets zweverigs totdat ze er zelf mee in aanraking komen. En daar zijn deze avonden voor bedoeld. En zeker ook voor mensen die ervaring hebben met de positieve impact van werken met Familie Opstellingen.

Het is zo concreet en tastbaar dat zelfs Organisatie Opstellingen binnen bedrijven gedaan worden. Door bijvoorbeeld afdelingen op te stellen wordt duidelijk wat er binnen een organisatie niet ‘stroomt’. Dat doen we op deze avonden ook voor jouw werk of eigen bedrijf.

Gevolg van elke vorm van Systemisch Werk is dat er inzicht en bewustzijn ontstaat waardoor de persoonlijk ontwikkeling gestimuleerd wordt. Bijkomend voordeel is dat de omgeving automatisch meebeweegt, aangezien ook zij onderdeel zijn van ‘het systeem’.

Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand vindt er een Opstellingenavond plaats en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer. Elke maand wordt eerst een stukje uitleg gegeven in wat het inhoud en wat representant zijn betekend.

De avonden zijn op maandag avond van 18:30-21:30 uur. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en maximaal 3 vragenstellers. Wil je dat jouw vraag aan bod komt, dan is aanmelding per email vooraf noodzakelijk.

Alle even maanden hebben als thema Familie Opstellingen en alle oneven maanden hebben als thema Werk/Bedrijf Opstellingen. Kun je een keer niet in de maand met jouw voorkeursthema, mail dan toch jouw vraag voor de avond dat je wel kunt. Waarschijnlijk is er ook tijd voor jou.

Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen
Aanmelden via info@expectamiracle.nl

Data 2020 op maandag avond van 18:30 tot 21:30 uur:
– maandag 23 maart 2020 – Werk/Bedrijf Opstellingen
– maandag 20 april 2020 – Familie Opstellingen
– maandag 25 mei 2020 – Werk/Bedrijf Opstellingen
– maandag 22 juni 2020 – Familie Opstellingen
– maandag 27 juli 2020 – Werk/Bedrijf Opstellingen
– maandag 24 augustus 2020 – Familie Opstellingen
– maandag 28 september 2020 – Werk/Bedrijf Opstellingen
– maandag 26 oktober 2020 – Familie Opstellingen
– maandag 23 november 2020 – Oud & Nieuw jaar Opstellingen

Investering vragensteller: € 50,-
Investering deelnemers en representanten: € 20,-