Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Familie opstellingen

Heb je een vraagstuk, een dilemma of een probleem op werk of privé gebied? Kom dan naar de maandelijkse Familie Opstellingen avond. Krijg inzicht in wat er speelt en ervaar direct de impact van de transformerende werking van Systemisch Werk.


Wat is Systemisch Werk?

Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen zijn onderdeel van Systemisch Werk. Bij veel mensen is de term Familie Opstellingen meer bekend, maar je kunt er zo veel meer mee. Sinds de grondlegger Bert Hellinger deze therapie vorm heeft geïntroduceerd, zijn er diverse varianten en werkwijzen ontwikkeld. Waaronder de intuïtieve vorm.

Doel vanuit Systemisch Werk is om zichtbaar te maken wat onder de oppervlakte speelt. Vanuit de aanname ‘Alles is Energie’ maken we gebruik van mensen en voorwerpen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken zodat duidelijk wordt wat er (onbewust) speelt.

We leven en werken allemaal in en vanuit diverse ‘systemen’ die invloed hebben op ons functioneren. Door middel van Systemisch Werk kun je onderzoeken waar de energie in een systeem stagneert. Nadat duidelijk wordt waarom, krijg je deze energie ook weer in beweging.

Deze werkvorm is toepasbaar zowel in groepen, zoals tijdens deze maandelijkse opstellingenavond, als tijdens een persoonlijke sessie. Wil je meer weten over deze persoonlijke begeleiding en/of wil je dit zelf leren toepassen? Mail dan naar info@expectamiracle.nl


Waarom deze Familie Opstellingen avonden?

Maak kennis met deze werkvorm en/of breng je eigen vraag in. Er zijn mensen die Systemisch Werk betitelen als iets zweverigs, totdat ze er zelf mee in aanraking komen. Zeker ook interessant voor mensen die al ervaring hebben met de positieve impact van werken met Familie Opstellingen.

Het is zo concreet en tastbaar dat zelfs Organisatie Opstellingen binnen bedrijven steeds vaker voorkomt. Door bijvoorbeeld afdelingen op te stellen wordt duidelijk wat er binnen een organisatie niet ‘stroomt’. Maar ook culturen en wereldse onderwerpen worden met Systemisch Werk inzichtelijk gemaakt.

Gevolg van elke vorm van Systemisch Werk is dat er inzicht en bewustzijn ontstaat waardoor de persoonlijk ontwikkeling gestimuleerd wordt. Bijkomend voordeel is dat de omgeving automatisch meebeweegt, aangezien ook zij onderdeel zijn van ‘het systeem’.

Regelmatig ontdekken deelnemers na een opstellingenavond de effecten door de reacties uit de omgeving (bijv.: een moeder die nooit contact opneemt en ineens belt met de vraag “Hoe gaat het?”) en de veranderende reactie van de deelnemers zelf (bijv.: “Normaal zou ik zo boos reageren en nu… niets! Voelt fijn en zo raar!”). – Bianca Meijsen


Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand vindt er een Opstellingen avond plaats en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer. Elke maand wordt door de begeleider Bianca Meijsen eerst een stukje uitleg gegeven in wat het inhoud en wat representant zijn betekend.

De avonden zijn op vrijdag avond van 19 tot 22 uur inclusief pauzes. Inloop vanaf 18:30 uur. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en maximaal 2 vragenstellers. Wil je dat jouw vraag aan bod komt, laat dit dan vooraf weten tijdens je aanmelding via de online agenda of per email.

Reserveer jouw deelname

“Wat een mooie avond was dat afgelopen vrijdag! Ik was en ben zeer verrast door de inzichten. Ook echt heel mooi dat het zo goed klikte met de representant. Ik vond het heel fijn om de familieopstelling op deze manier te doen en te ervaren. Dankjewel!” – Mariëlle Guds


Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen
Contact Bianca: info@expectamiracle.nl
Opgeven via: online agenda

Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Uitloop mogelijk tot 22.30 uur.
Grootte van de groep is per avond verschillend tussen de 6 en 18 deelnemers.

Familie Opstellingen SensibelData 2023:

 • Vrijdagavond 10 november 2023
 • Vrijdagavond 8 december 2023

Data 2024:

 • Vrijdagavond 12 januari 2024
 • Vrijdagavond 9februari 2024
 • Vrijdagavond 1 maart 2024 (1e vrijdag van de maand)
 • Vrijdagavond 12 april 2024
 • Vrijdagavond 10 mei 2024
 • Vrijdagavond 14 juni 2024
 • Vrijdagavond 12 juli 2024
 • Vrijdagavond 9 augustus 2024
 • Vrijdagavond 13 september 2024
 • Vrijdagavond 11 oktober 2024
 • Vrijdagavond 8 november 2024
 • Vrijdagavond 13 december 2024

Investering deelnemers en representanten:
€ 25,- per avond of € 75,- strippenkaart representant voor 3 avonden +1 avond gratis

Investering inbrenger/vragensteller:
€ 75,- inclusief voorbereiding en opvolggesprek (max. 30 minuten)

Vooraf aangeven dat je een vraag wilt inbrengen, verzekerd dat je aan de beurt komt. Per avond is er ruimte voor maximaal 2 inbrengers.

Reserveer jouw deelname


De impact van Systemisch Werk ervaren voor jouw eigen praktijk?

Doe mee aan de 2-daagse Praktijk Opstellingen o.l.v. Bianca Meijsen. Tijdens deze dagen wordt er direct gewerkt aan jouw eigen bedrijf.

Wat heb jij en/of jouw praktijk nodig zodat jij dat lichtpunt kunt zijn waardoor de klanten jou als vanzelf vinden? Het zijn echt een ervaringsdagen en geen theoriedagen.

Data:

 • Vrijdag 2 en Zaterdag 3 februari 2024

Klik hier voor meer informatie.

 


Wil je zelf leren hoe je Systemisch Werk toepast in jouw eigen praktijk?

Kijk dan eens naar de extra module Systemisch Coachen en Opstellingen. In deze 4-daagse ervaringsgerichte training o.l.v. Bianca Meijsen leer je hoe je Systemisch Werk kunt toepassen in jouw eigen praktijk. In verbinding met ‘het energetische veld’ en de universele wetten kun je Familie Opstellingen ook in 1-op-1 sessies toepassen in de praktijk!

Data:

 1. volgen zsm

Klik hier voor meer informatie.