Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Familie opstellingen

Heb je een vraagstuk, een dilemma of een probleem op werk of privé gebied? Kom dan naar de maandelijkse Familie Opstellingen avond. Krijg inzicht in wat er speelt en ervaar direct de impact van de transformerende werking van Systemisch Werk.


Wat is Systemisch Werk?

Familie en Werk/Bedrijf Opstellingen zijn onderdeel van Systemisch Werk. Bij veel mensen is de term Familie Opstellingen meer bekend, maar je kunt er zo veel meer mee. Sinds de grondlegger Bert Hellinger deze therapie vorm heeft geïntroduceerd, zijn er diverse varianten en werkwijzen ontwikkeld. Waaronder de intuïtieve vorm.

Doel vanuit Systemisch Werk is om zichtbaar te maken wat onder de oppervlakte speelt. Vanuit de aanname ‘Alles is Energie’ maken we gebruik van mensen en voorwerpen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken zodat duidelijk wordt wat er (onbewust) speelt.

We leven en werken allemaal in en vanuit diverse ‘systemen’ die invloed hebben op ons functioneren. Door middel van Systemisch Werk kun je onderzoeken waar de energie in een systeem stagneert. Nadat duidelijk wordt waarom, krijg je deze energie ook weer in beweging.


Waarom deze Familie Opstellingen avonden?

Maak kennis met deze werkvorm en/of breng je eigen vraag in. Er zijn mensen die Systemisch Werk betitelen als iets zweverigs, totdat ze er zelf mee in aanraking komen. Zeker ook interessant voor mensen die al ervaring hebben met de positieve impact van werken met Familie Opstellingen.

Het is zo concreet en tastbaar dat zelfs Organisatie Opstellingen binnen bedrijven steeds vaker voorkomt. Door bijvoorbeeld afdelingen op te stellen wordt duidelijk wat er binnen een organisatie niet ‘stroomt’. Maar ook culturen en wereldse onderwerpen worden met Systemisch Werk inzichtelijk gemaakt.

Gevolg van elke vorm van Systemisch Werk is dat er inzicht en bewustzijn ontstaat waardoor de persoonlijk ontwikkeling gestimuleerd wordt. Bijkomend voordeel is dat de omgeving automatisch meebeweegt, aangezien ook zij onderdeel zijn van ‘het systeem’.


Nieuwsgierig? Deelnemen?

Elke maand vindt er een Opstellingen avond plaats en iedereen is welkom als vragensteller, representant of toeschouwende deelnemer. Elke maand wordt eerst een stukje uitleg gegeven in wat het inhoud en wat representant zijn betekend.

De avonden zijn op vrijdag avond van 19 tot 22 uur inclusief pauzes. Inloop vanaf 18:30 uur. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en maximaal 3 vragenstellers. Wil je dat jouw vraag aan bod komt, laat dit dan vooraf weten tijdens je aanmelding via de online agenda of per email.

“Wat een mooie avond was dat afgelopen vrijdag! Ik was en ben zeer verrast door de inzichten. Ook echt heel mooi dat het zo goed klikte met de representant. Ik vond het heel fijn om de familieopstelling op deze manier te doen en te ervaren. Dankjewel!” – Mariëlle Guds


Aanmelden en overige informatie:

Begeleider: Bianca Meijsen
Contact Bianca: info@biancameijsen.nl
Opgeven via: online agenda

Data:

 • Vrijdagavond 14 januari 2022
 • Vrijdagavond 11 februari 2022
 • Vrijdagavond 11 maart 2022
 • Vrijdagavond 8 april 2022
 • Vrijdagavond 20 mei 2022
 • Vrijdagavond 10 juni 2022
 • Vrijdagavond 8 juli 2022
 • Vrijdagavond 12 augustus 2022
 • Vrijdagavond 9 september 2022
 • Vrijdagavond 14 oktober 2022
 • Vrijdagavond 11 november 2022
 • Vrijdagavond 9 december 2022

LET OP! Tijd is gewijzigd!
Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur.
Inloop vanaf 18.30 uur.
Uitloop mogelijk tot 22.30 uur.

Investering inbrenger/vragensteller: € 50,-
Investering deelnemers en representanten: € 15,-


Over Bianca

Binnen haar eigen praktijk begeleid Bianca Meijsen mensen met allerhande klachten naast haar specialisatie in Stress & Burn-out klachten. Methodieken waarmee zij onder andere werkt zijn Hypnotherapie, Regressietherapie, Innerlijk Kind werk, (Schaduw) Delenwerk, Voice Dialogue, Systemisch Coaching, Ademtherapie, Associatietherapie, Energiewerk en ook geeft zij ontspanningsmassages met essentiële oliën.

Bianca Meijsen (1970) runt haar Praktijk Expect a Miracle vanuit Centrum Sensibel en geeft daarnaast ook trainingen zowel via Sensibel Academie als via haar eigen bedrijf Expect a Miracle Training & Co.

Vanuit haar passie voor het werken met energie en het ‘wetend veld’, begeleidt Bianca deze Familie Opstellingsavonden, waarin zowel gebruik gemaakt wordt van de visie van oprichter Bert Hellinger als de meer intuïtieve vorm van opstellingen. Ook de vraagstukken kunnen familie gerelateerd zijn maar ook vanuit het werk, het lichaam en andere systemen.

Bianca is auteur van haar boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out – Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd”. Verkrijgbaar in alle boekhandels en via haar website.

Bij Sensibel Academie is zij docent van de modules Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden en Direct toepasbare therapeutische technieken.

Ook geeft zij via Sensibel Academie de training Systemisch Coachen en Opstellingen. Deze training is door de NBVH geaccrediteerd als bijscholing voor 24 punten.

Contact: info@biancameijsen.nl of 06-44504578. Website: www.biancameijsen.nl

Centrum Sensibel