Godinnen LichtCirkels – Vrouwencirkel avonden

Deze helende en liefdevolle vrouwencirkels o.l.v. Karishma Sanchit van Stralen van Licht, vinden 1x per maand plaats op een zaterdagavond. We creëren altijd een veilige en heilige ruimte waar we kunnen delen en helen in een liefdevol zusterschap. Wees welkom.

Leer hoe je in je centrum kunt blijven, ongeacht de omstandigheden, wanneer je je verbindt met je pure essentie, je Godinnen LichtKracht. Ervaar dat je meester en creator bent van je eigen leven en ontdek de Goddelijke kracht in jezelf die dat allemaal mogelijk maakt.

Praktische informatie:

Data: Zaterdagavonden: 19 september, 17 oktober, 14 november, 12 december 2020
en 16 januari, 13 februari, 13 maart 2021.
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
Kosten: 35 euro per losse avond. (incl. thee en lekkers)
Doe je mee aan alle avonden? Dan betaal je voor 7 avonden 210 euro (30 euro per avond). De betaling dient vooraf voldaan te worden.

Het is fijn om warme sloffen/sokken mee te nemen en kleding waar jij je fijn bij voelt.

Contact en aanmelden: karishma@stralenvanlicht.nl of 06-25017637
Website: www.stralenvanlicht.nl

Tijdens de Godinnen LichtCirkels staat altijd centraal:

 • Selfhealing, rituelen, intenties en geleide meditatie icm ademwerk.
 • Onszelf verbinden met onze Godinnen LichtKracht.
 • Het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie.
 • Werken met de magie en energie van de Godinnen.

Thema’s 7 avonden:

 1. Godin Sige & basischakra: Sacred Centre & Silence

We keren naar binnen om opnieuw te beginnen, opnieuw geboren te worden. We verbreken de verbindingen van buiten om met onszelf te her-verbinden. Door de stilte in onszelf op te zoeken. Je leert o.a. je eigen kracht te voelen, aanwezig zijn door zelfbewustzijn, bij jezelf blijven, gecenterd zijn ongeacht je omstandigheden.

 1. Godin Yemanya & sacraalchakra: Sacred Sexuality & Divine Feminine

We helen de vrouwelijke energie in alle richtingen van tijd en plaats, wakkeren onze sensualiteit aan en verbinden ons met de Goddelijke Vrouwelijke, Wijze Vrouw en Moeder (Waarheid) in elk van ons.

 1. Godin Pele & Zonnevlecht: Sacred Space, Rising up & Divine Masculine

We brengen de mannelijke energie hier in balans en tot uitdrukken door te werken met thema’s als ruimte innemen, gaan staan, grenzen aangeven en jezelf laten horen en zien.

Onze kracht leren we hier naar buiten te brengen.

 1. Godin Kuan Yin & Hartchakra: Sacred SelfLove

Zelfliefde is de sleutel tot alles. Je leert hoe je zelf in de energie van Zelfliefde terecht kunt komen en hoe je Zelfliefde in je dagelijks leven kunt ervaren. We werken met thema’s als Zelfliefde, compassie, authenticiteit en vergeving.

 1. Godin Lilith & Keelchakra: Sacred Leadership & Truth

De overheersend mannelijke energie van dit chakra helpt ons om onze waarheid te durven laten horen. We gaan ervaren welke impact benoemen en uitspreken heeft voor het manifesteren van je lievelingsleven en het creëren van meer ruimte en flow.

 1. Godin Athena & 3e oogchakra: Sacred (Higher) Self

We betreden de magische wereld van energie en intuïtie. Je weer verbinden met je eigen wijsheid en leren werken met en vertrouwen op energie als (hoog)sensitief mens bent die je bent.

 1. Godin Isis & Kruinchakra: Sacred Union

Meesterschap. Zelfrealisatie. De balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. Creëren en manifesteren. We ruimen op wat ons nog in de weg staat, staan stil bij onze Goddelijke krachten en richten ons op het manifesteren van ons droomleven.

Prijs per losse avond: 35 euro
Hele reeks van 7 avonden: 210 euro (30 euro per avond)

Contact en aanmelden: karishma@stralenvanlicht.nl of 06-25017637.
Website: www.stralenvanlicht.nl.