Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Gratis E-book: 10 tips voor het verhogen van jouw energie en bewustzijn

Hi mooi mens,

Na het invullen van je gegevens ontvang je een mail met een link naar mijn
E-book. Daarna wordt je ook regelmatig op de hoogte gehouden van inspirerende artikelen en activiteiten. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Ik wens je veel leesplezier!

Liefs,
Sandra Valk

P.s.: Niks ontvangen? Check je spam!

Inschrijven
 

Wordt de bewuste regisseur van jouw eigen werkelijkheid
Steeds meer mensen beginnen zich te beseffen dat wij met onze aandacht en energie onze eigen werkelijkheid creëren. Om echter de bewuste schepper te worden van de door jou gewenste werkelijkheid, is bewustwording en het opdoen van kennis van groot belang. Ook is het van belang om met de nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag te gaan, op een dusdanige manier dat het onderdeel uit gaat maken van jouw dagelijkse gewoonten. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Met mijn gratis E-book wil ik je inspireren om in ieder geval te beginnen aan een nieuw avontuur, namelijk het creëren van het leven waar je werkelijk naar verlangt.

En geloof mij, het kan! Ik ben er het levende voorbeeld van. In 15 jaar tijd is mijn leven rigoureus veranderd; van patiënt naar inspirator! Wil je meer lezen over mijn weg naar zelfgenezing? Kijk dan HIER.

Wil jij nog effectiever bezighouden met meditatie, bewustzijnsontwikkeling en het verhogen van je frequentie? Centrum Sensibel en Sensibel Academie bieden volop activiteiten op dit gebied! Website: https://centrumsensibel.nl

Je bent natuurlijk welkom op een van de gratis OPEN DAGEN om vrijblijvend kennis te komen maken.
Of neem sowieso eens een kijkje in onze activiteitenagenda!