Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Groepsactiviteiten

Je kunt bij Centrum Sensibel terecht voor een breed scala aan opleidingen, trainingen en overige activiteiten op het gebied van meditatie, bewustzijnsontwikkeling, (zelf)healing, reading, energiewerk en spirituele ontwikkeling.


Activiteitenagenda

In de activiteitenagenda vind je alle activiteiten op volgorde van datum. Of bekijk in het overzicht van alle activiteiten op alfabetische volgorde. Er zit vast ook iets voor jou bij!

 

 

 


Sensibel Academie

Maak het verschil in het leven van je medemens! Je kunt bij de Academie van Sandra Valk terecht voor de 2-jarige beroepsopleiding tot Energetisch zelfheling therapeut, verkorte specialisaties zoals ‘Meditatie & visualisatie sessies begeleiden‘ en los te volgen (beroepsgerichte) trainingen zoals Coaching & Communicatievaardigheden, Healing trainingen en trainingen in Reading & Mediumschap.

 


Opleidingen en verkorte specialisaties

Naast de opleiding Energetisch zelfheling therapeut en de verkorte specialisaties van Sensibel Academie, bieden ook Elisabeth Veerbeek en Monique Verhage hun opleidingen aan vanuit Centrum Sensibel. Het gaat om de Jaartraining The Creative Medium en de opleiding tot Luisterkindwerker.

 

 


Trainingen

Wij bieden trainingen op het gebied van meditatie,  bewustzijns-ontwikkeling, het verhogen van je frequentie, innerlijk kind werk, coaching, healing, reading, omgaan met HSP en nog veel meer! De trainingen zijn voor zowel persoonlijke- als professionele ontwikkeling.

 

 


Overige activiteiten

Ons aanbod bestaat o.a. uit meditatie & creatie avonden, tantra, yoga, sporten in circuitvorm, healing avonden, demonstraties mediumschap, familieopstellingen, Vorige levens sessies in groepsverband en nog vele andere!

 

 


Nieuwetijdsjongeren

Sensibel Academie biedt ook spirituele activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. De jongeren gaan aan de slag met meditatie en visualisatie, energie voelen en lezen, contact maken met gidsen en overledenen en thema’s zoals reïncarnatie en omgaan met HSP. Jongeren kunnen ook voor individuele sessies terecht.

 

 


OPEN DAGEN

Ieder jaar zijn er verschillende gelegenheden waarop je gratis en vrijblijvend kennis kunt komen maken met de activiteiten van Centrum Sensibel. Je kunt terecht voor informatie en gratis workshops, lezingen of proeflessen.

 

 

 


 

Centrum Sensibel