Module 8: Healing 1 Energetisch

Module 8: Healing 1 Energetisch

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; van mens tot mens. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een licht meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel.

Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

De training bestaat uit 4 lesavonden of 2 lesdagen. Eerstvolgende avondtraining gaat op donderdag avond 31 januari van start. Eerstvolgende dagtraining gaat op zondag 2 juni van start.

Gratis OPEN LES les op donderdag avond 24 januari!
Tijd: inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 21.15 uur.
Graag van tevoren opgeven bij Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com

Ervaring met geleide meditatie in gewenst. Neem bij twijfel contact op met Sandra Valk.
Beginners worden geadviseerd om eerst de training Bewustwording & intuïtieve ontwikkeling te volgen.

De training is vooral ervaringsgericht maar je krijgt ook schriftelijke informatie in de vorm van een reader. We gaan aan de slag met geleide meditatie en oefeningen. We oefenen in tweetallen en in groepsverband. De sfeer is warm en je ontmoet gelijkgestemden.

Docent: Sandra Valk
Assistent/docent in opleiding: Sascha Mols.
Studiebelasting: 15 lesuren en een uur voor het lezen van de reader met schriftelijke informatie.
Op de Oefenavonden healing, reading en mediumschap van Sensibel (iedere derde vrijdag avond van de maand) kun je verdere ervaring opdoen in het geven van healing aan klanten of deelnemers van andere trainingen.

Hierna kun je eventueel verder met de training Healing 2: spiritueel, waar je leert om healing te geven met behulp van gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

Certificaat?
Na deze training ontvang je, indien gewenst, een certificaat als bewijs van deelname. De training ‘Healing 2’ kan worden afgesloten met een praktijktoets (je geeft een healing aan een klant van ‘buitenaf’). Bij ‘voldoende’ resultaat ontvang je een certificaat waarin staat dat je de training met goed resultaat hebt afgerond.

Healing
Healing is het Engelse woord voor genezing. De healer maakt als het ware het energieveld van de klant schoon. Een healing is zacht en uitnodigend. Bij een healing behandeling stemt de healer af op de energie van de ontvanger. Er wordt healing gegeven op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Klachten verminderen en het zal een verandering teweeg brengen in het leven van de ontvanger.

In de training komt aan bod: 

  • Geleide meditatie en de verschillende bewustzijnsstaten;
  • Basishouding voor het werken met cliënten;
  • Klanten helpen met gronden;
  • Healing van het energetische systeem van klanten (gronding, verbinding met Bron, chakra’s en auralagen);
  • Healing geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau;
  • Werken vanuit je hart en met liefdevolle intentie;

Het is een ervaring vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.