Healing 1 Energetisch

Healing 1 Energetisch

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; van mens tot mens. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een licht meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel.

Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

Benieuwd? Kom naar de OPEN DAG op zondag 8 december 2019.
Volgende open dag: zondag 5 januari 2020.

De training bestaat uit 2 lesdagen. Eerstvolgende training gaat op vrijdag 31 januari 2020 van start.

De training maakt als module onderdeel uit van de Opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut (module 6 van deel 2), maar je kunt ook los deelnemen. Bij inschrijving voor heel deel 2 van de opleiding en bij betaling in één keer ontvang je 10% korting.

Ervaring met geleide meditatie is gewenst. Neem bij twijfel contact op met Sandra Valk.
Beginners worden geadviseerd om eerst de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling te volgen.

De training is vooral ervaringsgericht maar je krijgt ook schriftelijke informatie in de vorm van een reader. We gaan aan de slag met geleide meditatie en oefeningen. We oefenen in tweetallen en in groepsverband. De sfeer is warm en je ontmoet gelijkgestemden.

Docent: Sascha Mols 
Studiebelasting: 12 lesuren en een uur voor het lezen van de reader met schriftelijke informatie.
Op de Oefenavonden healing, reading en mediumschap van Sensibel (iedere derde vrijdag avond van de maand) kun je verdere ervaring opdoen in het geven van healing aan klanten of deelnemers van andere trainingen.

Hierna kun je eventueel verder met de training Healing 2: spiritueel, waar je leert om healing te geven met behulp van gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

Certificaat?
Na het volgen van de trainingen Healing 1 en Healing 2 ontvang je, indien gewenst, een certificaat als bewijs van deelname. Je kunt ook een praktijktoets doen na Healing 2 en dan kun je een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ krijgen.

Healing
Healing is het Engelse woord voor genezing. De healer maakt als het ware het energieveld van de klant schoon. Een healing is zacht en uitnodigend. Bij een healing behandeling stemt de healer af op de energie van de ontvanger. Er wordt healing gegeven op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Klachten verminderen en het zal een verandering teweeg brengen in het leven van de ontvanger.

In de training komt aan bod: 

  • Geleide meditatie en de verschillende bewustzijnsstaten;
  • Basishouding voor het werken met cliënten;
  • Klanten helpen met gronden;
  • Healing van het energetische systeem van klanten (gronding, verbinding met Bron, chakra’s en auralagen);
  • Healing geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau;
  • Werken vanuit je hart en met liefdevolle intentie;

Het is een ervaring vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Voor meer informatie: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.