Healing 1 Energetisch

In deze ervaringsgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit een hoge intentie, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

In de training ontdek je hoe je via geleide meditatie en visualisatie in de juiste bewustzijnsstaat kunt komen om healing te geven. We oefenen in tweetallen en in groepsverband. De sfeer is warm en je ontmoet gelijkgestemden. Het is een ervaring vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Ervaring met geleide meditatie is gewenst. Neem bij twijfel contact op met Sandra Valk.
Beginners worden geadviseerd om eerst de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling te volgen.

Bij deze training ontvang je schriftelijke informatie in de vorm van een reader.

Praktische informatie
Docent: Sascha Mols
Aantal lesdagen: 2.
Contact: info@sensibelacademie.nl
Website: SensibelAcademie.nl
Data 2021:
Zaterdag 6 en 20 maart.
Of: Vrijdag 3 en 17 september.
Tijd: van 10 uur tot 16 uur.
Kosten: € 190,-
Inclusief lesmateriaal, koffie en thee.
Graag zelf je lunch meenemen.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN

Hierna kun je eventueel verder met de training Healing 2: spiritueel, waar je leert om healing te geven met behulp van gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

Healing
Healing is het Engelse woord voor genezing. De healer maakt als het ware het energieveld van de klant schoon. Een healing is zacht en uitnodigend. Bij een healing behandeling stemt de healer af op de energie van de ontvanger. Er wordt healing gegeven op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Klachten verminderen en het zal een verandering teweeg brengen in het leven van de ontvanger.

In de training komt aan bod: 

  • Geleide meditatie en de verschillende bewustzijnsstaten;
  • Basishouding voor het werken met cliënten;
  • Klanten helpen met gronden;
  • Healing van het energetische systeem van klanten (gronding, verbinding met Bron, chakra’s en auralagen);
  • Healing geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau;
  • Werken vanuit je hart en met liefdevolle intentie;

Certificaat? Na het volgen van de trainingen Healing 1 en Healing 2 ontvang je, indien gewenst, een certificaat als bewijs van deelname. Je kunt ook een praktijktoets doen na Healing 2 en dan kun je een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ krijgen.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Studiebelasting: 12 lesuren en een uur voor het lezen van de reader met schriftelijke informatie. Daarnaast kun je tijd besteden aan oefenen. Op de Oefendagdelen van Sensibel kun je verdere ervaring opdoen in het geven van healing aan klanten of deelnemers van andere trainingen.