Healing 2 Spiritueel

Dit is het vervolg van de training Healing 1 Energetisch.

In deze training verdiepen de meditaties naar andere bewustzijnsstaten. Je leert hoe je kunt afstemmen op gidsen, zielendelen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld om via jou healing te geven. We gaan aan de slag met het geven van healing op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hoe meer jij je leert openstellen voor de hogere, niet aan aarde gebonden energieën, hoe dieper je healingen zullen worden.

Op de 3e lesdag wordt extra aandacht besteed aan het geven van healing op fysiek vlak. Deze lesdag wordt door Sandra Valk gegeven.

Een healing kan leiden tot inzicht, stabilisatie, een verbetering van klachten, rust en balans. Werken met spirit is voor veel mensen een bijzondere ervaring die jouw leven en het leven van degene die healing ontvangt, zal verrijken. De sfeer is vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Let op: Ervaring met geleide meditatie is vereist. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan kun je het beste beginnen met de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling, daarna kun je verder met de training Healing 1 Energetisch.en daarna kun je pas meedoen aan deze training.

Praktische informatie
Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk.
Aantal lesdagen: 3.
Contact: info@sensibelacademie.nl
Website: SensibelAcademie.nl
Data: Zaterdag 3 en 17 april en 15 mei 2021.
Of: Vrijdag 1 oktober, 15 oktober en 29 oktober.
Tijd: van 10 tot 16 uur.
Kosten: € 285,- inclusief koffie en thee. Graag zelf je lunch meenemen.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN

Deelnemers kunnen oefenen met het geven van healing op de oefendagdelen.

Certificaat?
Deze training kan worden afgesloten met een praktijktoets (je geeft een healing aan een klant van ‘buitenaf’). Deze praktijktoets is echter niet verplicht. Bij ‘voldoende’ resultaat van de praktijktoets ontvang je een certificaat waarin staat dat je de training met goed resultaat hebt afgerond. Deelnemers die niet meedoen met de praktijktoets ontvangen, indien gewenst, een certificaat als bewijs van deelname. De praktijktoets is op één van de Open Healing avonden. Deelnemers nemen zelf een klant mee waar een andere deelnemer een healing aan geeft. Kosten praktijktoets: € 25,-

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. De training is ervaringsgericht.
Studiebelasting:  18 lesuren en tijd om te oefenen.