Healing opleiding

Healing opleiding

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus!
Op zondag middag 26 augustus is er nog een extra Open inloopmiddag.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Valk viainfo@centrumsensibel.nl of 06-53547643.
De tarieven voor de opleiding vind je HIER.
Inschrijven kan via bovenstaande knop ‘Inschrijven‘. Je ontvangt dan een bevestiging en een factuur van de eerste module (Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling). Na iedere module/training kun je bepalen of je verder wilt met de volgende module/training.

In de Healing opleiding van Sensibel leer je hoe je healing kunt geven aan mensen uit je omgeving of aan klanten. De inhoud van de opleiding is gebaseerd op de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van bewustzijn en healing. Hoewel je leert om met anderen te werken, staat jouw eigen ontwikkeling centraal. Mensen die met energie werken ervaren meer balans en levensgeluk!

Healing werkt diep in op het spirituele, mentale, emotionele en fysieke welzijn van mensen. Het werkt ontspannend, geeft inzicht en kan klachten stabiliseren of verminderen. Healing is een effectieve manier om een verbetering van klachten te bewerkstelligen. Het is geschikt voor de behandeling van mentale en emotionele klachten zoals stress, chronische vermoeidheid, burnout, etc. Daarnaast is het geschikt bij alle lichamelijke klachten, ziektes en aandoeningen.

Let alleen wel: Als Healer stel je geen diagnoses en geef je geen advies omtrent het gebruik van medicatie. De sessies zijn bedoeld als complementaire geneeswijze. Dat wil zeggen: naast de behandeling van reguliere artsen of andere hulpverleners.

Duur opleiding: De opleiding duurt ongeveer 1,5 a 2 jaar jaar. De Healing opleiding bestaat uit 5 modules. Je kunt je per module inschrijven. Voor de modules Healing 1 en 2 kun je je tegelijk opgeven. Je ontvangt dan korting.
Klik op de onderstreepte naam van de module voor meer informatie.

1. Module BM&SO: Bewustwording, meditatie en Spirituele ontwikkeling (6 lesdagen).
In deze module ga je eerst aan de slag met jouw eigen bewustwording. De module gaat op 1 september 2018 op zaterdagen van start.
2. Module R basis: Reading basis (6 lesdagen). In deze module ga je aan de slag met het afstemmen op en verwoorden van (aura)energie. Je ontwikkelt je ‘heldere vermogens’ (helder zien, voelen, weten, ruiken, horen, proeven).
De module gaat op 9 september op zondagen van start.
3. Module H1:  Healing 1: energetisch (3 lesdagen)
In deze module leer je hoe je healing kunt geven vanuit jouw eigen energie. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je gebruikt je intentie (mindset) en je werkt vanuit liefdevolle energie.
4. Module H2: Healing 2: spiritueel (3 lesdagen)
In deze module leer je hoe je healing kunt geven met behulp van gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. De meditaties verdiepen naar andere bewustzijnsstaten. Je leert je openstellen voor ‘spirit’ om via jou healing te geven.
5. Module H3: Healing 3: altered states (6 lesdagen).
In deze module ga je verder met het werken vanuit een andere bewustzijnsstaat. Je verdiept en versterkt jouw contact met Spirit om via jou healing te geven. Healing geven in samenwerking met Spirit is een bijzondere ervaring die je leven zonder meer zal verrijken.

Bij diverse modules hoort een apart leerconsult waarin tevens 15 minuten wordt besteed aan jouw voortgang. Leerconsulten zijn op afspraak en worden apart afgerekend (70 euro per sessie).

Voor wie?
Professioneel: De opleiding is een complete opleiding voor mensen die als healer aan de slag willen.
Eigen ontwikkeling: Je kunt de opleiding of de losse trainingen echter ook voor je eigen ontwikkeling volgen of als toevoeging binnen je huidige werk.

Iedereen kan het. Je hoeft geen speciaal talent te hebben om healer te worden. Iedereen die ervoor open staat, kan het in principe leren. Wij mensen bestaan allemaal uit zowel fysieke als niet-fysieke energie. Iedereen kan in principe dan ook leren afstemmen op deze niet-fysieke energie en deze energie beïnvloeden. Dit kan in eerste instantie door via meditatie je gedachten tot rust te brengen en je intuïtie en zintuigen verder te ontwikkelen. Daarnaast leer je om jouw eigen energie te projecteren of om je open te stellen voor de energie van ‘spirit’.

Certificaat? Tijdens de opleiding is het een voorwaarde dat je oefent in een oefengroep en/of deelneemt aan de open healing avonden. Daarnaast dien je zelfstandig 3 healingen te geven aan mensen uit je omgeving. Deze mensen vullen een feedbackformulier voor jou in. De opleiding wordt afgerond met een praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat.

Bij de verschillende modules ontvang je schriftelijke informatie in de vorm van een reader en eventueel verplichte- of geadviseerde literatuur.

Studiebelasting: 72 lesuren en een x-aantal uren om te oefenen (3 uur per keer). Daarnaast is het gewenst om aandacht te besteden aan het lezen van de readers en het doen van de oefeningen in de readers, aan mediteren en aan het lezen van literatuur.

Niveau lesstof: In principe kan iedereen aan de opleiding of trainingen/modules meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gedaan. Mocht je al wel bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan kan er gekeken worden of je in aanmerking komt voor vrijstelling(en). De lesstof van de modules zijn ongeveer op MBO+ niveau.

Mocht je na het volgen van de opleiding een eigen praktijk willen beginnen, dan is aansluiting bij een organisatie met een klacht- en tuchtregeling verplicht volgens de wet WKKGZ. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Sandra Valk. Sensibel is aangesloten bij het Nibig.

De tarieven voor de opleiding vind je HIER.

Contact voor meer informatie of opgeven: info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.

Sensibel is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.