Healing sessies

Healing sessies

Healing betekent heling, genezing. Bij een healing wordt je energiesysteem als het ware schoongemaakt. Het is een energetische behandeling. Een healer stemt zich af op liefdevolle, universele energie, vanuit de aarde en de kosmos. Een healing behandeling is zacht en uitnodigend. Het helpt om te ontspannen en om even, zonder oordeel, helemaal bij jezelf te komen. Healing helpt bij emotionele en fysieke problemen, maar je kunt ook terecht om je energiepeil omhoog te brengen. De healer stemt op jou af en ‘voelt’ wat deze voor jou kan doen. Een healer werkt vaak met zijn of haar handen. Er zal dan ook gevraagd worden of je mag worden aangeraakt.

Bij Sensibel wordt er ook healing gegeven vanuit een andere bewustzijnsstaat. Hierbij stelt de healer zich open voor hogere energieën, gidsen en healing helpers vanuit de spirituele wereld. Deze healingen worden vaak als intenser ervaren. Fysieke klachten kunnen verminderen en emotioneel gezien krijg je vaak inzichten. De healer geeft eventueel ook door wat hij of zij bij jou tegenkomt; waar er eventueel blokkades zijn, waar dit vandaan komt en wat je eraan kunt doen.

Let op: een healing sessie is niet bedoeld als vervanging van een consult bij een arts of andere hulpverlener. Het is vooral bedoeld als aanvulling op de reguliere geneeskunst. Een healer geeft geen diagnoses en geen adviezen omtrent het gebruik van medicatie.