Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Individueel

Vanuit de praktijk van Centrum Sensibel werken er diverse coaches, behandelaars en therapeuten waar je terecht kunt voor coaching en therapie, heling en transformatie, persoonlijke groei en bewustwording.


Energetische zelfheling therapie en healing
Sandra Valk

Mensen met emotionele klachten en fysieke klachten of aandoeningen kunnen bij Sandra terecht voor bewustzijnscoaching, healing, energetische therapie en begeleiding bij zelfgenezing. Daarnaast kan Sandra jou begeleiden bij bewustzijnsontwikkeling en bij vragen op het gebied van kwantumbewustzijn, bijzondere spirituele ervaringen en de shift van de 3e naar de 5e dimensie.

 


Coaching en begeleiding van spirituele jongeren vanaf 11 jaar – Sandra Valk

Jongeren vanaf 11 jaar kunnen ook bij Sandra Valk terecht voor individuele sessies en trajecten. Ben jij of ken jij een jongere met spirituele vragen? Wil je weten hoe je kunt omgaan met jouw gevoeligheid (HSP)? Heb je bijzondere spirituele ervaringen en heb je hier vragen over? Grote kans dat Sandra je kan helpen!

 


Hypno- en Regressietherapie, Healing & Coaching
Bianca Meijsen

Bianca werkt op holistische basis met zowel emotionele als fysieke klachten vanuit de visie dat alles met elkaar verbonden is. Door naar de persoon als geheel te kijken, zijn veel klachten verklaarbaar en met zowel energetische als praktisch toepasbare methodieken te behandelen. Bianca heeft zich gespecialiseerd in stress- en burnout klachten bij moeders.

 


Pleiadiaanse Healingtechniek Tamá Taié
Marina Breton

Marina heeft zich bekwaamd in de healingmethode Tamá Taié, een Pleiadiaanse techniek om je trillingsfrequentie te verhogen en de herinnering aan je ware kracht te activeren. Tamá Taié opent onze energiekanalen zodat we diep in onszelf kunnen kijken. Marina maakt in haar healing sessies gebruik van kristallen en lichttaal. Een bijzondere ervaring die je leven zal verrijken!

 


Hypnotherapie en Quantum-Touch
Marion Groenendaal

Je kunt bij Marion terecht voor hypnotherapie, Quantum-touch, Aura-reading en Tao-training. Marion leert jou hoe je jouw onderbewustzijn kunt activeren en herprogrammeren met hypnotherapie. Ook kun je bij Marion terecht om te leren hoe je jouw zelf-helende vermogen, én dat van anderen, kunt activeren en onderhouden met Quantum Touch®.

 


Human Design Reading en Coaching
Martin Doolaard

Aan de hand van je energetische blauwdruk kun je je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is, namelijk moeiteloos en in FLOW! Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats wordt een berekening van je exacte positie in tijd en ruimte gemaakt ten opzichte van de planeten en de zon en gecombineerd met o.a. bio-genetica, energiekanalen uit de kabbala, 9 chakra’s en de impact van de neutrino’s. De coaching van Martin is gebaseerd op jouw persoonlijke blauwdruk.


 

Centrum Sensibel