Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Individueel

Vanuit de praktijk en zalen van Centrum Sensibel maar ook vanuit andere locaties in de buurt werken er verschillende coaches, behandelaars, masseurs en therapeuten waar je terecht kunt voor coaching en therapie, zelfheling trajecten, ontspanning en ontlading en diverse andere sessies voor bewustwording, transformatie, heling en persoonlijke groei.


Individuele Zelfheling trajecten

Sensibel biedt 3 verschillende op maat gemaakte trajecten, afgestemd op jouw hulpvraag/situatie. de trajecten bestaan uit 7 sessies bij verschillende therapeuten, coaches, healers en behandelaars van het team van Sensibel. Er is een traject voor:
– Mensen met (ernstige) fysieke klachten of aandoeningen;
– Mensen die kampen met angsten of trauma’s;
– Mensen die om een andere reden vastgelopen zijn in het leven of te maken hebben met steeds terugkerende patronen.


Energetische zelfheling therapie en healing
Sandra Valk

Mensen met emotionele of fysieke klachten of aandoeningen kunnen vanuit de praktijk van Centrum Sensibel bij Sandra terecht voor bewustzijnscoaching, healing en energetische zelfheling therapie. Daarnaast kan Sandra jou begeleiden bij bewustzijnsontwikkeling en bij vragen op het gebied van kwantumbewustzijn, bijzondere spirituele ervaringen en de shift van de 3e naar de 5e dimensie. Sandra is gespecialiseerd in het ‘lezen’ van de oorsprong van klachten en begeleiding bij zelfheling.


Hypno- en Regressietherapie, Healing & Coaching
Bianca Meijsen

Bianca werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel op holistische basis met zowel mensen et emotionele als fysieke klachten, vanuit de visie dat alles met elkaar verbonden is. Door naar de persoon als geheel te kijken, zijn veel klachten verklaarbaar en met zowel energetische als praktisch toepasbare methodieken te behandelen. Bianca is gespecialiseerd in begeleiding bij (of na) stress- en burnout klachten.


Pleiadiaanse Healingtechniek Tamá Taié
Marina Breton

Marina (Argentijnse) werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Zij heeft zich bekwaamd in de healingmethode Tamá Taié, een Pleiadiaanse techniek om je trillingsfrequentie te verhogen en de herinnering aan je ware kracht te activeren. Tamá Taié opent onze energiekanalen zodat we diep in onszelf kunnen kijken. Marina maakt in haar healing sessies gebruik van kristallen en lichttaal. Een bijzondere ervaring die je leven zal verrijken!


Human Design Reading en Coaching
Martin Doolaard

Aan de hand van je energetische blauwdruk kun je je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is; moeiteloos en in FLOW! Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats wordt een berekening van je exacte positie in tijd & ruimte gemaakt ten opzichte van de planeten en de zon en gecombineerd met o.a. bio-genetica, energiekanalen uit de kabbala, 9 chakra’s en de impact van de neutrino’s. Coaching is gebaseerd op jouw persoonlijke blauwdruk. Martin werkt vanuit zijn eigen praktijk in Nieuwerkerk a/d IJssel.


Hypnotherapie en Quantum-Touch
Marion Groenendaal

Je kunt bij Marion terecht voor hypnotherapie, Quantum-touch, Aura-reading en Tao-training. Marion leert jou hoe je jouw onderbewustzijn kunt activeren en herprogrammeren met hypnotherapie. Ook kun je bij Marion terecht om te leren hoe je jouw zelf-helende vermogen, én dat van anderen, kunt activeren en onderhouden met Quantum Touch®.