Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Individueel

Vanuit de praktijk en zalen van Centrum Sensibel maar ook vanuit andere locaties in de buurt werken er verschillende coaches, behandelaars, masseurs en therapeuten waar je terecht kunt voor coaching en therapie, zelfheling trajecten, ontspanning en ontlading en diverse andere sessies voor bewustwording, transformatie, heling en persoonlijke groei.

Voor mensen die intensief aan de slag willen, is er een speciaal op maat gemaakt Individueel Zelfheling traject. In dit traject ontvang je 7 sessies van verschillende coaches, therapeuten en behandelaars. Daarnaast doe je een inbreng op een avond met Familie opstellingen.


Energetische zelfheling therapie en healing
Sandra Valk

Mensen met emotionele of fysieke klachten of aandoeningen kunnen bij Sandra terecht voor bewustzijnscoaching, healing, de methode Moeiteloos helen en energetische zelfheling therapie. Daarnaast kan Sandra jou begeleiden bij bewustzijnsontwikkeling en bij vragen op het gebied van kwantumbewustzijn, bijzondere spirituele ervaringen en de ascentie. Sandra is gespecialiseerd in het ‘lezen’ van de oorsprong van klachten en begeleiding bij zelfheling. Contact: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.


Healing, energetische zelfheling therapie, holistische massage en cupping – Sascha Mols

Sascha maakt o.a. deel uit van het Zelfheling team. Mensen met emotionele en fysieke klachten of aandoeningen kunnen vanuit Sascha’s praktijk aan huis in Rotterdam Crooswijk terecht voor healing, energetische zelfheling therapie, holistische massage en cupping. Sascha is gespecialiseerd in emotioneel lichaamswerk en energiewerk.
Voor meer informatie: https://www.instagram.com/wellbeingartist/.
Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.


Ademtherapie, Energetische zelfheling therapie en healing – Rachida El Mokhtari

Rachida maakt o.a. deel uit van het Zelfheling team van Sensibel. Rachida werkt vanuit haar eigen praktijk in Rotterdam Ommoord. Rachida begeleidt mensen op weg naar een liefdevoller, vrijer en plezieriger leven door middel van Ademwerk, healing en energetische zelfheling therapie.
Voor meer informatie: https://www.breathbalance.nl/.
Contact: info@breathbalance.nl of 06-38913514.


Bodytalk sessies, natuurvoeding, elementaire lichaamsstoffen, kruiden, kleur- lichttherapie Maria Louise Booisma

Maria Louise werkt momenteel op woensdagen vanuit de Aardezaal van Centrum Sensibel. Als BodyTalk practitioner ondersteunt Maria Louise mensen om de harmonie en communicatie in het lichaam te herstellen. BodyTalk is energiegeneeskunde waarin de Oosterse benadering van gezondheid een belangrijke plek heeft. Andere modaliteiten waarmee zij werkt zijn o.a: kleur-lichttherapie, facetkristallen, essentiële voedingsstoffen, natuurvoeding en kruiden. Voor meer informatie: www.joyoflife.nu.
Contact: marialouiseb@protonmail.com of 06-43521675.


Pleiadiaanse Healingtechniek Tamá Taié
Marina Breton

Marina (Argentijnse) werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Zij heeft zich bekwaamd in de healingmethode Tamá Taié, een Pleiadiaanse techniek om je trillingsfrequentie te verhogen en de herinnering aan je ware kracht te activeren. Tamá Taié opent onze energiekanalen zodat we diep in onszelf kunnen kijken. Marina maakt in haar healing sessies gebruik van kristallen en lichttaal.
Een bijzondere ervaring die je leven zal verrijken!
Voor meer informatie: https://tamataie.nl/. Contact:  info@tamataie.nl of 06-36008606.


Human Design Reading en Coaching
Martin Doolaard

Aan de hand van je energetische blauwdruk kun je je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is; moeiteloos en in FLOW! Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats wordt een berekening van je exacte positie in tijd & ruimte gemaakt ten opzichte van de planeten en de zon en gecombineerd met o.a. bio-genetica, energiekanalen uit de kabbala, 9 chakra’s en de impact van de neutrino’s. Coaching is gebaseerd op jouw persoonlijke blauwdruk. Martin werkt vanuit zijn eigen praktijk in Nieuwerkerk a/d IJssel. Contact: 06-19937380 of info@natuurlijkgeinpireerd.nl of ga naar www.natuurlijkgeinspireerd.nl.


Hypno- en Regressietherapie, Healing & Coaching
Bianca Meijsen

Bianca werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel op holistische basis met zowel mensen et emotionele als fysieke klachten, vanuit de visie dat alles met elkaar verbonden is. Door naar de persoon als geheel te kijken, zijn veel klachten verklaarbaar en met zowel energetische als praktisch toepasbare methodieken te behandelen. Bianca is gespecialiseerd in begeleiding bij (of na) stress- en burnout klachten. Contact: info@expectamiracle.nl of 06-44504578. Websites: www.biancameijsen.nl en www.meerdanmama.nl


Hypnotherapie en Quantum-Touch
Marion Groenendaal

Je kunt bij Marion terecht voor hypnotherapie, Quantum-touch, Aura-reading en Tao-training. Marion werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel. Zij leert jou hoe je jouw onderbewustzijn kunt activeren en herprogrammeren met hypnotherapie. Ook kun je bij Marion terecht om te leren hoe je jouw zelf-helende vermogen, én dat van anderen, kunt activeren en onderhouden met Quantum Touch®. Meer informatie: www.healingworkz.nl.
Contact: info@healingworkz.nl of 06-22291835.


Individuele Zelfheling trajecten

Sensibel biedt op maat gemaakte trajecten die afgestemd zijn op jouw hulpvraag/situatie. De trajecten bestaan uit 7 sessies bij verschillende therapeuten, coaches, healers en behandelaars van het team van Sensibel. Daarnaast neem je deel aan 1 avond met Familie/ziekte opstellingen. De trajecten zijn geschikt voor:
– Mensen met (ernstige) fysieke klachten of aandoeningen;
– Mensen die kampen met angsten of trauma’s;
– Mensen die om een andere reden vastgelopen zijn in het leven of te maken hebben met steeds terugkerende patronen/thema’s.