Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Individueel

Vanuit de praktijk en zalen van Centrum Sensibel maar ook vanuit andere locaties in de buurt werken er verschillende coaches, behandelaars, masseurs en therapeuten waar je terecht kunt voor coaching en therapie, zelfheling trajecten, ontspanning en ontlading en diverse andere sessies voor bewustwording, transformatie, heling en persoonlijke groei.


Energetische Kwantum Therapie en healing
Sandra Valk

Mensen met emotionele of fysieke klachten of (ernstige of chronische) aandoeningen kunnen bij Sandra terecht voor diep innerlijk transformatiewerk en zelfheling sessies of trajecten. Sandra heeft de methodiek Energetische Kwantum Therapie ontwikkeld, waarmee zij snel tot de kern van problemen kan komen en direct kan overgaan tot transformatie en healing. Daarnaast leert Sandra je hoe je jouw eigen zelfhelende vermogens kunt aanspreken.
Contact: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.


Healing, Energetische Kwantum Therapie, holistische massage en cupping – Sascha Mols

Sascha maakt o.a. deel uit van het Zelfheling team. Mensen met emotionele en fysieke klachten of aandoeningen kunnen vanuit Sascha’s praktijk aan huis in Rotterdam Crooswijk terecht voor healing, energetische zelfheling therapie, holistische massage en cupping. Sascha is gespecialiseerd in emotioneel lichaamswerk en energiewerk. Voor meer informatie: https://www.instagram.com/wellbeingartist/.
Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.


Bianca Meijsen Hypno- en Regressietherapie, Familie Opstellingen & Vrouwencirkels
Bianca Meijsen

Bianca werkt vanuit de praktijk van Centrum Sensibel op holistische basis voor zowel emotionele, mentale als lichamelijke klachten, vanuit de visie dat alles energie is en met elkaar verbonden. Zij kijkt naar wat er op onbewust niveau plaatsvindt  met toepassing van zowel energetische als praktisch toepasbare methodieken. Bianca heeft zich tevens gespecialiseerd in stress- en burn-out klachten. Voor meer informatie: www.praktijkexpectamiracle.nl
Contact: info@expectamiracle.nl of 06-44504578.


Ademtherapie, Energetische Kwantum Therapie en healing – Rachida El Mokhtari

Rachida maakt o.a. deel uit van het Zelfheling team van Sensibel. Rachida werkt vanuit haar eigen praktijk in Rotterdam Ommoord. Rachida begeleidt mensen op weg naar een liefdevoller, vrijer en plezieriger leven door middel van Ademwerk, healing en energetische zelfheling therapie.
Voor meer informatie: https://www.breathbalance.nl/.
Contact: info@breathbalance.nl of 06-38913514.


Bodytalk sessies, natuurvoeding, elementaire lichaamsstoffen, kruiden, kleur- lichttherapie Maria Louise Booisma

Maria Louise werkt momenteel 1 dag per maand vanuit de Aardezaal van Centrum Sensibel. Telefonische sessies zijn ook mogelijk. Als BodyTalk practitioner ondersteunt Maria Louise mensen om de harmonie en communicatie in het lichaam te herstellen. BodyTalk is energiegeneeskunde waarin de Oosterse benadering van gezondheid een belangrijke plek heeft. Andere modaliteiten waarmee zij werkt zijn o.a: kleur-lichttherapie, facetkristallen, essentiële voedingsstoffen, natuurvoeding en kruiden. Voor meer informatie: www.joyoflife.nu. Contact: marialouiseb@protonmail.com of 06-43521675.


Human Design Reading en Coaching
Martin Doolaard

Aan de hand van je energetische blauwdruk kun je je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is; moeiteloos en in FLOW! Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats wordt een berekening van je exacte positie in tijd & ruimte gemaakt ten opzichte van de planeten en de zon en gecombineerd met o.a. bio-genetica, energiekanalen uit de kabbala, 9 chakra’s en de impact van de neutrino’s. Coaching is gebaseerd op jouw persoonlijke blauwdruk. Martin werkt vanuit zijn eigen praktijk in Nieuwerkerk a/d IJssel. Contact: 06-19937380 of info@natuurlijkgeinpireerd.nl of ga naar www.natuurlijkgeinspireerd.nl.