Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Inhoud en modules eerste leerjaar

Kijk HIER voor meer informatie over de docenten.

Het 1ste leerjaar bestaat uit 8 modules van in totaal 19 lesdagen.

Modules 1e jaar: Klik op de onderstreepte naam van de module voor meer info.
1. Lesdag Kwantum bewustwording, meditatie en manifestatie o.l.v. Sandra Valk en Sascha Mols. Deze lesdag vormt de basis van de hele opleiding. Je ontvangt een uitgebreide reader over Kwantum Bewustzijn en het hoe en waarom van het leven van een mens in een fysiek lichaam op aarde. Deze reader is bedoeld als naslagwerk en oefenboek voor de rest van de opleiding.
2. Lesdag Energiemanagement en Hartcoherentie o.l.v. Sascha Mols.
3. Lesdag Verhoog je bewustzijn in 5 stappen (Hersengolf training d.m.v. meditatie naar andere bewustzijnsstaten) o.l.v. Sandra Valk.
4. Healing van het innerlijke kind (2 lesdagen) o.l.v. Sanne van Rossen. Je ontdekt jouw kind-mechanismen en gaat als herboren volwassene naar huis.
5 . Belichaming en ontlading (2 lesdagen) o.l.v. Sandra Valk en/of Sanne van Rossen en/of Sascha Mols.
In deze 2-daagse training komen o.a. de methode Moeiteloos helen van Marlon Brammer en Kundalini activatie aan bod.
6. Schaduwwerk (2 lesdagen) o.l.v. Lula Smit en Oisin van Endhoven. Je ontdekt jouw eigen schaduwkanten. Na afloop van deze 2-daagse hoef je niets meer buiten jezelf te projecteren. Je leert jezelf omarmen met alles wat er is.

Na deze lesdagen volgt een theoretische toets. Ook maak je in het eerste deel ergens onderweg een afspraak voor een ervaringssessie.

7. Healing training (5 lesdagen) o.l.v. Sascha Mols en Sandra Valk (laatste lesdag fysieke healing). Je leert werken met diverse healing vormen; Vanuit intuïtie en aangekoppeld op de hogere energie van het grotere geheel.
8. Reading & Mediumschap (5 lesdagen) o.l.v. Elisabeth Veerbeek. Je ontwikkelt je intuïtieve vermogens en leert vertrouwen op boodschappen die je vanuit de wereld van energie en spirit doorkrijgt.

Na afloop van deze 2 modules volgt een theorie en praktijk toets.

Totaal: 19 lesdagen.

Terug naar pagina opleiding Energetisch Kwantum therapeut

Ik meld mij aan!