Individueel zelfheling traject o.l.v. Sandra Valk

Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
In een therapeutisch zelf-heling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen. Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Er wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en tussentijds wordt de voortgang geëvalueerd. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie.

Therapeut: Sandra Valk
Contact: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Er zijn 2 trajecten mogelijk:
1. Klein individueel zelf-heling traject
Dit traject bestaat uit:
4 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 2 maanden (ongeveer om de week).
Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
Opnames van geleide meditatie voor thuis.

Kosten traject 1: € 340,-. Betaling in 2 termijnen van € 170,- is mogelijk.

2. Intensief individueel zelf-heling traject
Dit traject bestaat uit:
6 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 3 maanden (ongeveer om de week).
3 x tussentijds telefonisch contact (max. een half uur).
Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
Opnames van geleide meditatie voor thuis.

Kosten traject 2: € 600,- Betaling in 3 termijnen van € 200,- is mogelijk.

De mogelijkheid bestaat om daarnaast 1 of 2 individuele sessies bij mijn collega Esmeralda Beelt te boeken voor voedingsadvies en advies voor voedingssupplementen.
Kosten sessie van anderhalf uur bij Esmeralda: € 85,-
Kosten individueel voedingsplan bij Esmeralda: € 50,-

Voor wie?
Voor een ieder die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen. Denk hierbij aan burnout, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, reuma, eczeem, allergieën, astma, spier- en gewrichtsklachten, whiplash etc. Maar ook mensen met ernstigere aandoeningen kunnen hier baat bij hebben. Denk hierbij aan MS, hartklachten, longaandoening, schildklier aandoeningen, bijnieraandoening, kanker etc.

Liever in een groep? 
De mogelijkheid bestaat om een zelf-heling training te volgen in groepsverband. Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur en een kwartier en 1 of 2 individuele sessies van 75 minuten (waarvan 1 bij Sandra en optioneel 1 bij Esmeralda). De kosten hiervan bedragen € 270 voor de training en € 85 per sessie (apart af te rekenen). Voor meer informatie over de training Zelf-heling kun je HIER kijken.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.