Individueel zelfheling traject o.l.v. Sandra Valk

Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
In een therapeutisch zelf-heling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen. Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Er wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en tussentijds wordt de voortgang geëvalueerd. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie.

Therapeut: Sandra Valk
Contact: centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Voor wie?

Voor een ieder die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen. Denk hierbij aan burnout, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, reuma, eczeem, allergieën, astma, spier- en gewrichtsklachten, whiplash etc. Maar ook mensen met ernstigere aandoeningen kunnen hier baat bij hebben. Denk hierbij aan MS, hartklachten, longaandoening, schildklier aandoeningen, bijnieraandoeningen, kanker etc.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.

Kort/klein traject

Dit traject bestaat uit:
4 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 2 maanden (ongeveer om de week).
Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
Opnames van geleide meditatie voor thuis.

Kosten traject 1: € 340,-. Betaling in 2 termijnen van € 170,- is mogelijk.

Intensief individueel zelfheling traject

Dit traject bestaat uit:
6 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 3 maanden (ongeveer om de week).
3 x tussentijds telefonisch contact (max. een half uur).
Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
Opnames van geleide meditatie voor thuis.

Kosten traject 2: € 600,- Betaling in 3 termijnen van € 200,- is mogelijk.

De mogelijkheid bestaat om daarnaast 1 of 2 individuele sessies bij mijn collega Esmeralda Beelt te boeken voor voedingsadvies en advies voor voedingssupplementen.
Kosten sessie van anderhalf uur bij Esmeralda: € 85,-
Kosten individueel voedingsplan bij Esmeralda: € 50,-

15 % korting in september en oktober

Wil jij eerst weleens een sessie uitproberen? In september en oktober 2019 kun je bij Sandra voor een uitgebreide sessie terecht voor € 75,- i.p.v. € 90,-. Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Na het inplannen van de datum voor een afspraak wordt gevraagd of je bovenstaand inschrijfformulier wilt invullen. Daarna kan er besloten worden om een traject aan te gaan. De kosten voor de eerste sessie worden hier dan vanaf getrokken.

Manier van werken

Sandra: “Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, reading en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.”

Meditatieve ontspanning
“In mijn sessies begeleid ik je naar een meditatieve ontspanning. Je denken komt dan tot rust en ik help je met het maken van een verbinding tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn. Van daaruit kom je makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.”

Verhogen van je bewustzijn.
Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen om oude patronen te doorbreken, om je immuunsysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken.

Verhogen van je energie
D.m.v. fysieke ontspanning in combinatie met oefeningen in positief denken en je voorstellingsvermogen gebruiken (visualisatie) kun je jouw energie (vibratie) verhogen.

Praktische informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.
Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel.
Let op: 
De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.

Afspraak maken: Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Na het inplannen van de datum voor een afspraak wordt gevraagd of je bovenstaand inschrijfformulier wilt invullen.

Werktijden: Dinsdag t/m donderdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden.
Kun je niet op deze tijden? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Adres consulten: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel.

Sandra biedt 1 cliënt per maand een sessie aan voor 25 euro per sessie. Dit is alleen bedoeld voor mensen met een uitkering op bijstandsniveau.

Kijk voor het profiel van Sandra Valk HIER.