Jaartraining The creative medium

Unieke opleiding

In deze creatieve mediumschap opleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

Opzet van de opleiding

De opleiding is opgebouwd uit 2 modules:
Module 1: Soul art
Module 2: Spirit art 
(Klik op de onderstreepte naam van de module/training voor meer informatie.)

Beide modules worden momenteel online aangeboden en bestaan uit ieder 6 lesdagen.
Modules 1 is ook los te volgen.
Spirit Artists die elders al ruim training hebben ontvangen kunnen eventueel instappen in module 2.

Bij beide modules krijg je huiswerkopdrachten.
Bij de online trainingen zul je zelf materiaal moeten aanschaffen. Hierover kan Elisabeth je adviseren.
Bij de live trainingen is materiaal deels inbegrepen en zal deels (voor thuis) zelf moeten worden aangeschaft.

– je kunt ook deelnemen aan oefenavonden reading en mediumschap voor 10 euro per avond. De oefenavonden zijn iedere 3e vrijdag avond van de maand.

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen met enige ervaring op het gebied van art en/of reading en mediumschap. De één heeft ervaring met reading en mediumschap en wil de combinatie met art onderzoeken, de ander is juist al creatief bezig en wil het gaan combineren met intuïtieve ontwikkeling. Heb je iets met creativiteit, met intuïtie en/of mediumschap dan kun je in principe meedoen.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, je ervaring, je zelfvertrouwen en je inzet. Mocht je al bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan is er aandacht om je op jouw niveau verder te ontwikkelen. Bij twijfel kun je overleggen met de docent.

Open (mid)dagen

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op 26 juni 2021.
Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op 29 augustus 2021. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Praktische informatie

Inschrijven. Inschrijven via bovenstaand inschrijfformulier. Je kunt je per module inschrijven. Graag even vermelden voor welke module je wilt inschrijven en in hoeveel termijnen je wilt betalen.

Roosters

Module 1 online: Zaterdag 13 maart, 10 april, 24 april, 5 juni en 19 juni, 3 juli 2021
Module 2 online: Zondag 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april, 6 juni en 20 juni 2021

 

 
© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO.
Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

 

Docent

Docent: Elisabeth Veerbeek.
Elisabeth is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist en Kunstenares. Zij heeft haar eigen studio in Rotterdam van waaruit zij schildert. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal (Spirit) Artist en ze geeft workshops en trainingen. Bij Sensibel is Elisabeth docent van de jaartraining The creative medium en de los te volgen modules Soul art en Spirit art. Daarnaast geeft Elisabeth les in de trainingen Reading en Mediumschap en  Mediumschap mixed levels.

Voor informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth via info@wingsoflight.nl of 06-18553490. Website Elisabeth: www.elisabethveerbeek.com