Je moet niet alles geloven wat je denkt…

Wij zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid. Onze gedachten en gevoelens samen zenden een bepaald signaal uit en dit trekt een soortgelijk signaal aan. M.a.w.: ervaringen en situaties die jij meemaakt een waarneemt ‘passen’ bij wat jij al gelooft en voelt. Dit is de reden waarom mensen steeds terugkerende thema’s ervaren. Wij denken dan vaak: waarom overkomt ons dit toch elke keer? Nou, om deze reden dus.

Om een andere uitkomst te creëren, zul je dan ook je anders moeten gaan denken, voelen en handelen. Joe Dispenza: je moet stoppen met de gewoonte om jezelf te zijn. Het is mogelijk. Het vereist wellicht oefening, maar dit gaat over jouw levensgeluk! Hoeveel prioriteit wil je dit geven? Als je het mij vraagt dan zou ik zeggen; alle prioriteit.

Een goed begin is om je komende tijd eens bewust te worden van wat je allemaal denkt en gelooft. En realiseer je dan dat je dit bent gaan geloven, maar dat het niet ‘waar’ is. Het is een verhaal met een bepaalde uitkomst en omdat je dit verhaal steeds opnieuw vertelt (door het te geloven), zul je steeds dezelfde uitkomst creëren. Tijd dus voor een nieuw verhaal!

Focus je op iets wat je op dit moment het eerste wilt veranderen en creëer daarvoor een wenselijk scenario. Het gaat erom dat je je aandacht richt op wat je WENST (en dus niet op wat je NIET wenst). Herhaal dit verhaal, repeteer het, schrijf het op en vertel het tegen iedereen die het wil horen (ook tegen jezelf). En stel jezelf dan voor dat het al voor elkaar is! Roep daarbij gevoelens als blijdschap, dankbaarheid en enthousiasme op. Doe dit zo’n 3 a 4 weken lang, 3 x per dag. Eerst zul je het niet helemaal geloven, maar je zult zien dat je ‘mind’ gaandeweg mogelijkheden gaat zien om datgene wat je wenst daadwerkelijk te bereiken.

Laat je verrassen door het resultaat! Ik wens iedereen veel creatieplezier.

Als je meer wilt weten over deze bewuste manier van creëren, geef je dan op voor de module ‘Realiseer je eigen levensgeluk‘. De module maakt onderdeel uit van de training ‘Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling’ (BM&SO), maar je kunt je ook los opgeven. Je kunt je opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl.