Karishma Sanchit van Stralen van Licht

Karishma heeft sinds januari 2019 haar eigen bedrijf Stralen van Licht in Barendrecht opgericht als erkend Energetisch therapeut. In de jaren daarvoor was ze werkzaam als (online) communicatieadviseur bij een energieleverancier. Ironie van het Universum. Hierdoor zag ze nog duidelijk in dat energiewerk haar pad was (net als van velen anderen). Sinds 2012 heeft ze diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd om zich te verder ontwikkelen.

De kennis en expertise die ze in de corporate wereld heeft opgedaan, zet ze nog altijd in door andere startende ondernemers te helpen met het ontwikkelen van een eigen website en het omzetten van hun zielsmissie in een duidelijke en authentieke boodschap en begeleidt ze bij het doorbreken van blokkades en angsten bij het zetten van de eerste stap naar ondernemerschap.

Naast 1:1 sessies en bewustzijnstrajecten (deels vergoed) biedt zij ook online trainingen aan op het gebied van selfhealing en selfleadership.

Sinds het najaar van 2020 geeft Karishma vanuit Centrum Sensibel vrouwencirkels, genaamd Godinnen Lichtcirkels – Vrouwencirkel avonden. Tijdens deze zaterdagavonden verbinden we ons met telkens met de energie van een Godin en een chakra.
Vanaf januari 2021 geeft Karishma bij Sensibel Academie les in de module ‘Creëer jouw SoulBusiness!‘.

Contact: karishma@stralenvanlicht.nl of 06-25017637.
Website: www.stralenvanlicht.nl.

‘Energiewerk: het pad van schaduwwerk naar lichtwerk.’ Karishma

In ons leven bouwen we overlevingsmechanismes op om maar niet te hoeven voelen wat er echt speelt. Om maar niet naar onze donkere kanten te kijken. Dat was de eerste 30 jaar van mijn leven ook bij mij het geval. Ik heb mezelf dingen aangepraat die ik ook voor waarheid heb aangenomen. Mijn binnenwereld werd gespiegeld in mijn buitenwereld. En belandde elke keer weer in een vicieuze cirkel. Totdat ik erachter kwam dat ik niet mijn waarheid leefde. Ik kon niet anders dan mijn duisternis in de ogen aankijken en echt te voelen. Door alle lagen van angst heen. En in de diepste diepte zag ik dat er enkel liefde en licht was. Altijd al was en altijd is. Dat was het begin van de reis naar mezelf, mijn stralend licht. De afgelopen jaren heb ik laagje voor laagje mijn overlevingsmechanismes mogen afbreken om terug te keren bij mijn authentieke Zelf. Het is een ongoing proces, mooi en intens.

Mijn zielsmissie en passie is om het altijd aanwezige licht in mezelf en anderen voluit te laten stralen. Gedreven op zielskracht. Van binnen naar buiten. Stralen van Licht. Met onze lichtstralen kunnen we de harten van anderen raken, zodat anderen ook op hun beurt gaan stralen. Zodat we onszelf, elkaar en ja, zelfs de wereld kunnen verlichten.

‘Don’t you know yet? It’s your Light that Lights the world.’ – Rumi