Kristal workshop

Kristal workshop

selectie-buddha-verkleindIn deze workshop maak je kennis met diverse soorten kristallen. Denk aan waterkristallen, doorstroomkristallen, persoonskristallen, engelenkristallen en kosmische kristallen. We gaan kristallen lezen en vanuit meditatie leer je hoe je je vanuit je hart kunt verbinden met de kristallen. Je mag ook kristallen van thuis meenemen, die we eind van de dag kunnen lezen.

Data: volgt nog…
Tijd: van 13.15 tot 17 uur. Inloop 13 uur.
Kosten: € 55,- inclusief een speciaal voor jou uitgezocht kristal met een persoonlijke boodschap!
Contant afrekenen tijdens de workshop.
Kosten exclusief kristal: € 35,-
Opgeven: bij Sandra Valk van Sensibel via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643

Begeleider: Francisca de Grijs van Kristalcode: www.kristalcode.nl
Franciska komt deze dag helemaal uit Groningen om haar workshop aan te bieden.
Zij werkt al jaren met kristallen en heeft inmiddels een imposante hoeveelheid verschillende kristallen en edelstenen om haar heen verzameld.

Tijdens de workshop zal Franciska een deel van haar kristallen meenemen. In haar woonplaats in Assen heeft zij een praktijk aan huis met een bijzondere collectie kristallen. Franciska geeft trainingen op het gebied van mediumschap en intuïtieve ontwikkeling (de Kracht van de Oervrouw). Ook kun je bij haar terecht voor healing (met kristallen) en reading.

Informatie over kristallen
Een kristal heeft een oer geheugen. Dit is een code, net zoals de mens DNA heeft. Die code kun je lezen, of dan wel aanvoelen. Elke code speelt zich op een verschillende laag af; mentaal, psychisch, emotioneel, astraal of kosmisch. Hoe werkt het proces? Kristallen hebben hun eigen specifieke trilling van een meetbare intensiteit. Kristallen worden gebruikt om energie te absorberen, activeren en verbinden. Een kristal bevat silicium, dat wordt gebruik voor het geheugen van een computer en ook voor het begeleiden van energie (denk aan zonnepanelen). De kracht van stenen is meer dan een sage. Kristallen zijn bronnen van bijzondere energieën, die we altijd kunnen benutten voor genezing, vitalisering of voor de verhoging van het individuele bewustzijn.