Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 1: Lesdag Kwantumbewustwording, meditatie en manifestatie

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar

Leer afstemmen op de door jou gewenste werkelijkheid. Het Kwantum biedt een oneindige potentie aan mogelijkheden. Het is alleen maar de vraag: ‘Op welke uitkomst ben jij afgestemd?’ En hoe doe je dat dan?

Tijdens deze lesdag ontdek je hoe wij mensen met ons bewustzijn vormgeven aan onze werkelijkheid. Wij zijn scheppers. Na deze dag weet je wat je te doen staat om stapje voor stapje steeds meer regie te krijgen over jouw leven; je gezondheid, relaties, werk, zelfbeeld, financiën etc.

Je leert de basis van mediteren en visualiseren. Meditatie zal je leven verrijken. Je komt rustiger en vrediger in het leven te staan. Meditatie en visualisatie zijn bewezen technieken om jouw immuunsysteem en zelfhelende vermogens aan te spreken. Je leert hoe je jouw geconditioneerde beperkende denken kunt transformeren naar bewust gekozen positieve gedachten met bijpassende fijne gevoelens.

Ook ontdek je waarom je soms (nog) niet krijgt waar je naar verlangt en wat je hieraan kunt doen.

Deze lesdag vormt een basis. Je ontvangt een uitgebreide reader met informatie en oefeningen als naslagwerk waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk.


Inhoud

Kwantumbewustzijn & Creatie
Je ontdekt dat wij mensen de scheppers van onze eigen werkelijkheid zijn. Energie is de taal van het Universum. Het is dan ook de vraag: ‘Welke energie zend jij uit?’ Het Kwantum zegt overal ‘ja’ tegen. Energie is niet onderhevig aan de aardse natuurwetten.  Vanuit het Kwantum bezien is alles mogelijk. Omdat de meesten van ons dit echter niet van huis uit hebben geleerd, is Kwantum bewustwording een proces. Van klein en nietig naar ‘ik ben alles, ik BEN de Bron’, is een kwestie van mindstretchen en her-programmeren.

Spirituele ontwikkeling
Je bent een spiritueel wezen met een menselijke ervaring. Je bent niet je denken of je lichaam. Maak kennis met je ziel. Spirituele ontwikkeling houdt in dat je ontdekt wat jij als ‘spirit’ of ziel in dit leven komt uitdrukken en ervaren. Jouw lichaam, emoties en hart laten jou weten of je het leven leidt waar je voor bestemd bent. Een samenwerking tussen mind, ego, lichaam en ziel is om die reden noodzakelijk. We gaan je leren dat je al heel was en dat je alles kunt bereiken wat je wenst, zodra je beseft dat jij zelf de schepper bent. Het enige wat er in de weg staat om jouw hoogste potentie te gaan leven, zijn onze beperkende overtuigingen en conditioneringen. Je krijgt tools om deze stap voor stap te ontmantelen. Van hoofd naar hart en buik en van gevormde, geconditioneerde persoonlijkheid naar jouw ‘ware’ zelf.

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar