Lifeflows Quantum-Touch® en Tao-trainingen o.l.v. Marion Groenendal

Lifeflows Quantum-Touch® en Tao-trainingen o.l.v. Marion Groenendal
Marion Groenendal
geeft haar workshops en trainingen vanuit Centrum Sensibel. Daarnaast kun je bij Marion terecht voor individuele sessies en begeleiding. Hieronder vind je de trainingen die tot nu gepland staan.

Meer informatie: https://lifeflows.nl en https://www.healingworkz.nl. Contact Marion: smile@lifeflows.nl of 06-22291835.

Quantum-Touch® voor partners en/of huisgenoten

Zelf werken aan je gezondheid?  Samen met je gezin, je partner, of je huisgenoot, je nabije? Balans ervaren binnen de situatie? Zelfs op afstand iets kunnen doen voor je geliefden? Leren met Vitale Levenskracht om te gaan?

Dit is een originele Quantum-Touch® Level I workshop. Een 2-daagse (13 uur) durende training, direct toepasbaar, meteen Vitaliteit aanspreken.

Vanwege de maatregelen rondom de Corona periode kun  je deze training nu alleen samen met je partner of nabije doen. In een kleine groep, met voldoende ruimte. Dus schrijf je snel in, want vol is vol.

Voor meer informatie: https://www.lifeflows.nl/evenementen/quantum-touch-voor-partners/

Cursus Quantum-Touch® level I

Een 2-daagse (13 uur) durende training, direct toepasbaar. Genezen met je handen, je hart, je adem en je aandacht.

Je zelf-helende vermogen, èn dat van anderen, activeren en onderhouden. Het is bijzonder hoe iedereen kan ontdekken wat we van nature al in ons hebben aan mogelijkheden. Hier praktisch gebruik van leren maken doe je in deze training.  Als je Quantum-Touch hebt geleerd, kun je er je leven lang iets aan hebben.

Voor ieder die zelf meer wil doen met de eigen gezondheid of die van anderen. Omdat je àltijd invloed hebt, kun je deze invloed nu positief inzetten. Via de cursus krijg je hier enorm werkzame handvatten voor.

Als je therapeut of andere professional in de zorg bent kun je het prima toevoegen aan de methodes die je al gebruikt en je zult merken dat je behandelingen nog effectiever zullen zijn.

Je leert je eigen aanwezigheid optimaal in te zetten binnen de situatie waarin je je bevindt.

Data: Zaterdag 14 maart en zondag 15 maart 2020.
Of: Zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020.
Tijd: van 9:30 tot 17:00 uur. Voor meerdere data check de agenda
Kosten: € 300,- voor nieuwkomers. Herhalers of tot 18 jaar betalen € 150,-
Voor meer informatie en aanmelding KLIK HIER

Tao-Chi trainingen – Healing-Tao

Deel I:  Tao-healing – Innerlijke glimlach-meditatie & helende klanken

Door middel van een Innerlijke Glimlach Meditatie leer je hier om zacht en oordeel-loos naar binnen te kijken. Je leert helende klanken te maken vanuit de organen. De resultaten van vastgehouden emoties zul je op deze manier ontgiften. Chi training oftewel Levenskracht training, Chi Kung voor contact met je organen, spieren en pezen en een goede doorstroming. Gewoon om je fijn te voelen in je lichaam.

Deel II: Vitaliteit, Zelfbescherming & Centering

Nadat je al geoefend hebt met de innerlijke glimlach en de helende orgaanklanken kun je deze vervolgtraining doen. Hier ga je leren je Chi-druk te vergroten, dat betekent dat je levenskracht in je lichaam gaat activeren en onderhouden. Je maakt kennis en beoefent het activeren van de Drie Innerlijke Vuren en gaat een gouden bescherm-ei creëren, je eigen ‘gouden ei’, gevuld met ondersteunende en voedende krachten. Zodat je mooi kunt zijn en ook beschermd bent. We doen verdere Chi-kung oefeningen voor de pezen, de spieren en de organen. Je komt steeds meer thuis in je lichaam en leert je ‘Innerlijk landschap’ te onderhouden op een zachte doch krachtige wijze.

Deel III: Innerlijke structuur – Kleine Hemelse Kringloop – Boommeditatie

Binnen deze vervolgtraining gaan we werken met De Kleine Hemelse Kringloop. Dit zijn energiepunten in je lichaam, die je enigszins kunt vergelijken met chakra’s, verdeeld in yin en yang, en zeer gedifferentieerd. De Kringloop ga je binnen deze training leren openen en onderhouden. We gaan ook de boommeditatie beoefenen, het staan als een boom, waardoor je sterk en soepel wordt, meer doorstroming krijgt, stevig en zacht leert meebewegen op de natuurlijke kracht en hier ook staande bij blijft.

Vrouwentraining

Marion beoefent het werken met de kringloop al meer dan 25 jaar. Ze is een fervent beoefenaar van de Healing Tao, de Glimlachmeditatie, de Klanken en de Kringloop. Haar eigen ervaring is dat als ze de beoefening een tijdje doet, alles meer ‘vanzelf’ gaat. Het leven stroomt gewoon in de juiste richting. Die richting past altijd, door de verbinding met de eigen natuur.

Ze is Healing Tao Instructor en blijft zichzelf altijd ontwikkelen. Momenteel volgt ze de opleiding voor Vallei-coach door Reinoud Eleveld van Tao-Training en ze zal vanaf  februari 2021 ook vrouwen krachtbon trainingen verzorgen. In de tussentijd zijn alle andere trainingen een heel goede voorbereiding voor als je hierin geïnteresseerd bent, ook voor mannen.

TAO-Chi proeflessen

Wil je een keertje uitproberen of Tao-chi iets voor jou is? Doe dan mee met een proefles op maandag 31 augustus 2020. Tijd 20:00 – 21:30 uur. Bijdrage € 10,- Meld je HIER aan.

Deel I:  Tao-healing – Innerlijke glimlach-meditatie & helende klanken
Deel I bestaat uit 7 avonden. Data: Maandag 14 en 21 september, 5 en 12 oktober, 2, 9 en 16 november 2020. Tijd: van 20 tot 22 uur.

Deel II: Vitaliteit, Zelfbescherming & Centering
Deel II bestaat uit 7 avonden. Data: Maandag 8 en 15 februari en 1, 8, 15 en 22 en 29 maart 2021. Tijd: van 20 tot 22 uur.

Deel III: Innerlijke structuur – Kleine Hemelse Kringloop – Boommeditatie
Deel III bestaat uit 7 avonden. Data: Maandag avond 5, 12, 19 april, 10 en 17 mei, 7 en 14 juni 2021. Tijd: van 20 tot 22 uur.

Aanmelden via Marion zelf via de website https://lifeflows.nl