Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Maria Louise Booisma

Bodytalk sessies

Natuurvoeding, elementaire lichaamsstoffen, kruiden, kleur- lichttherapie

Sinds 2021 geeft Maria Louise Booisma BodyTalk sessies vanuit de aardezaal van Centrum Sensibel.

Mijn naam is Maria Louise Booisma. Voor mij is de methode BodyTalk een transformerende methode geweest op alle gebieden. Zowel fysiek, energetisch, emotioneel als spiritueel. Het heeft mij ondersteund dichter te komen bij wie ik werkelijk ben. Het heeft me inzichten gegeven in de invloed van de interactie met mijn omgeving en de impact hiervan op mijn gezondheid en welbevinden. Als BodyTalk practitioner ondersteun ik nu anderen om de harmonie en communicatie in het lichaam te herstellen op alle niveau’s. Door te luisteren naar de innerlijke
boodschappen van het lichaam worden we ons bewust van waar het lichaam mag herstellen.

“Wanneer we in staat zijn te luisteren naar innerlijke
boodschappen, kan dit ons helpen te helen.”

BodyTalk is energiegeneeskunde waarin de Oosterse benadering van gezondheid en bewustwording van onderbewuste processen een grote rol speelt. We werken regelmatig met energiesystemen als meridianen, acupressuurpunten en chakra’s.

Een heel mooi aspect van BodyTalk vind ik het opschonen van ´erflast’ die we meegekregen hebben vanuit onze familielijn. Dit kunnen factoren zijn die onze voorouders wellicht hielpen te overleven en die bij ons niet meer aan de orde zijn en toch op de achtergrond blijven meespelen.


Praktische informatie

Contact Maria Louise: marialouiseb@protonmail.com of 06-43521675
Website: www.joyoflife.nu
Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel.
Werkdagen bij Sensibel: Woensdag 29 maart, maandag 24 april, maandagmiddag 29 mei en dinsdagochtend 30 mei. Maria Louise werkt ook op afstand en in Drenthe.


Iets meer over BodyTalk en de sessies met Maria Louise

Het verhaal achter gezondheidsklachten, zowel fysiek als mentaal, is voor ieder anders. De methode BodyTalk helpt bewust worden van “het verhaal” achter jouw klachten. De eerste stap naar heling. Wat heeft jouw lijf je te vertellen en waarin mag jouw zelfherstellende vermogen geactiveerd worden? De gezondheidsbenadering van het BodyTalk systeem is gebaseerd op de quantumfysica- alles staat met elkaar
in verbinding.

BodyTalk is in mijn behandelingen een kapstok om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. In de sessies worden ook andere modaliteiten ingezet indien het lichaam dit aangeeft via de Bio-feedback van BodyTalk. Dit kan bijvoorbeeld het inzetten van Facetkristallen, acupressuur magneten, soundhealing of kleur-lichttherapie zijn. Eveneens werk ik met essentiële voedingsstoffen, kruiden en ondersteunende natuurvoeding.

Geen ongemak of aandoening ontstaat zomaar, het lichaam geeft signalen dat er op de achtergrond iets speelt waardoor dit veroorzaakt wordt. Dit kan bij pijn bijvoorbeeld een onstekingsproces zijn, dit kan eveneens opspelen omdat er op spiritueel/geestelijk vlak iets uitgewerkt wordt. Door te luisteren naar signalen van het lichaam kunnen we op alle fronten groeien als mens.

Graag ondersteun ik jou in het helingsproces om dichter bij je ware natuur jouw ware natuur te komen en een krachtiger gezondheid te ervaren.


Hoeveel sessies zijn nodig?

Ons lichaam en geest hebben de tijd nodig om te herstellen. Ook liggen er onder klachten vaak verschillende factoren die in een proces naar de oppervlakte komen om in balans te worden gebracht. Meerdere behandelingen over de tijd zijn dan raadzaam. Meestal zijn de sessies om de twee tot vier weken. Aan het eind van een sessie kijken we wat het lichaam aangeeft m.b.t een vervolgsessie en het beste moment hiervoor.

‘Motoronderhoud’: Wanneer jij in het verleden sessies hebt ontvangen en je merkt dat bepaalde “nieuwe” patronen zich aandienen of je gezondheid niet helemaal lekker loopt.  Komt dan langs voor een opfrissende sessie voor lichaam en geest. BodyTalk kan  in het kader van “motoronderhoud”  net even de boost geven om te dealen met dagelijkse situaties en je door een proces heen te helpen.

De inzet van een cliënt m.b.t voeding, oefeningen, ontspanning, helingstechnieken ondersteunen bij aan een sneller herstel en balans.
We stellen een doel en werken hier naar toe. Vervolgens evalueren we steeds of het doel al is behaald. Zo nee, gaan we verder om aan een andere doel te werken of is er (nog) een andere discipline nodig?  We stemmen af.

Tarieven 2022

  • Intake + consult: €90,-
  • (Zoom) intake  €30,-
  • Vervolg consult volw/ jongeren vanaf 18 jaar : €75,-
  • Consult kinderen : €65,-
  • Consult combinatiesessie** 2 kinderen/ gezin €90,-
  • Ouder kind consult: €90,-
  • Kort herhalingsconsult: €40,-
  • Telefonisch/zoom kort herhalingsconsult: €40,-

In een combinatiesessie (kind) komen twee kinderen uit een gezin mee naar de praktijk. De kinderen ontvangen individueel een sessie en er komt vaak een gezamenlijke deel aan bod. Met de ouders worden eventueel voeding, suppletie, kleur-lichtolie, kruiden en oefeningen ter ondersteuning van de sessies besproken. Een combinatiesessie duurt maximaal 1,5 uur. Er is een reuze lig/ zitzak, spelmateriaal, trampoline aanwezig  of een boek of strip/ eigen spel kan meegenomen worden voor het andere kind, als ik individueel werk met 1 van de kinderen.  Computerspelletjes, ook op de telefoon graag thuis houden.

Voor een intensief traject bestaande uit 4 sessies, zie mijn website joyoflife.nu.