Marianne van der Spek

Marianne van der Spek is een ervaren orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur en Personal Trainer. Samen met haar partner heeft ze haar eigen sportonderneming, N’Joy Healthy Living & Sports in Schoonhoven. Marianne biedt daar naast voeding & training ook yogalessen aan.

Vanuit Centrum Sensibel biedt Marianne personal training en orthomoleculair voedingsadvies aan. Haar werkdagen zijn dinsdag- en woensdag ochtend. Marianne werkt op die dagen vanuit de Aardezaal van Centrum Sensibel.

Contact: marianne@njoyhealthy.nl of 0652086556

Marianne is een enthousiast, energiek en leergierig persoon. Haar passie is het onderzoeken en uitzoeken waar de bron van de kwaal zit. Waar is de klacht begonnen en wat is er voor nodig om met zo min mogelijk medicatie daar vanaf te komen? Op deze basis schrijft zij voedingsschema’s en bijbehorende suppletie uit.

Marianne: “Ik ben ooit begonnen met de opleiding Toerisme en heb daar uiteindelijk nooit helemaal mijn draai in kunnen vinden. In 2015 ontmoette ik mijn huidige partner en die startte vrij snel een eigen sportonderneming. Na veel jaren te kampen hebben gehad met onverklaarbare buikpijnen de diagnose ‘PDS’ , heb ik mezelf op de voedingskant gestort. Ik heb nog nooit zoiets interessants en leuks gedaan! Inmiddels heb ik, naast mijzelf, meerdere klanten van hun klachten en zelfs medicatie af weten te helpen.”

Marianne heeft een eigen sportonderneming in Schoonhoven. Je kunt hier terecht voor meerdere soorten trainingen, zoals personal trainingen, kleine groepstrainingen, boksen (waaronder ook Parkinson boksen en boksen voor kinderen) en yoga.
Adres: Broeikweg 31A, 2871 RM Schoonhoven.