Meditatie begeleiden

In deze training leer je hoe je klanten individueel kunt helpen met onstpannen en ademen. Vervolgens leer je hoe je een geleide meditatie kunt geven aan individuen of aan groepen.

Deze module (9) maakt onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut. Je kunt alleen los deelnamen aan de verkorte specialisatie ‘Meditatie en visualisatiesessies begeleiden’.

Aantal lesdagen: 2.
Docent: Sandra Valk
Contact: info@sensibelacademie.nl.
Website: SensibelAcademie.nl
Data: Vrijdag 11 en 25 september 2020.
Of: Zondag 14 en zondag 28 maart 2021.
Tijd: van 10 tot 16 uur.
Kosten: € 210,- inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN

Ruime (eigen) ervaring met (geleide) meditatie is een vereiste om aan deze lesdag mee te kunnen doen.

Ontspannen en ademen
Onderdeel van het doen van ontspanningsoefeningen is het laten doorademen van een klant. Je leert hoe je mensen via aanraking kunt ondersteunen in het doorademen, zodat oude blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau ook daadwerkelijk kunnen worden losgelaten.

Meditatie begeleiden
Je leert hoe je een geleide meditatie/visualisatie kunt begeleiden. Zowel 1 op 1 als voor de groep. Waar moet je op letten? Wat is directief en wat is non-directief? Wat zijn hypnotische suggesties en hoe kun je die het beste gebruiken? 

We geven elkaar feedback volgens de Sandwich methode.
Deelnemers kunnen zelf ook opnames maken om op die manier zelf achteraf te kunnen luisteren wat goed ging en wat de aandachtspunten zijn.

Klik HIER om terug te gaan naar de pagina van de opleiding EZHT.