Meditatie & Creatie bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om je met gelijkgestemden bezig te houden met meditatie, creatie en het verhogen van je bewustzijn en frequentie. Enige ervaring met geleide meditatie is wenselijk, maar de avonden zijn ook toegankelijk voor mensen die gewoon eens willen kennismaken met meditatie en bewustzijn.

Op deze bijeenkomsten ben je welkom om je, onder begeleiding en samen met gelijkgestemden, bezig te houden met meditatie & creatie. Na de geleide meditatie gaan we aan de slag met het creëren van jouw gewenste leven en onze gezamenlijke gewenste realiteit. We gaan er hierbij van uit dat verandering altijd bij jezelf begint. Zo binnen, zo buiten. Alles wat je wenst, ligt binnen handbereik.

We gaan elkaar inspireren om de aandacht af te halen van wat we NIET willen en ons zoveel mogelijk richten op wat we WEL willen, want daarmee verhoog je jouw frequentie. Alleen vanuit een hogere frequentie bereik je wat je wilt. Samen willen we een veld van liefde en vreugde bewerkstelligen. Samen kun je meer, want 1 + 1 = 3!

De begeleiding op donderdagavonden wordt verzorgd door verschillende mensen uit het team van Sensibel Academie.
De bijeenkomsten op maandagochtenden o.l.v. Lula Kai zijn in het Engels. Deze zijn dus ook toegankelijk voor mensen die geen Nederlands spreken zoals Expats. Wanneer Lula op donderdagavond begeleidt, dan zijn de meditaties in het Engels en de rest is gewoon in het Nederlands.

Doel van de bijeenkomsten is om jouw leven en dat van anderen te bezien vanuit het perspectief van het Kwantumbewustzijn. Vanuit vrede, vreugde en heelheid. Vanuit dat wat wij in wezen zijn, namelijk puur bewustzijn. We gaan verder dan het ‘4d perspectief’. Vanuit het Kwantumbewustzijn is ALLES mogelijk; een verfrissende kijk op ons leven als mens op aarde.


Praktische informatie

Begeleiders: Sandra Valk, Lula Kai, Sascha Mols en Jacqueline van Wijk.

2021:
8 april (Sascha).
22 april (Lula: Engelstalige meditatie)
6 mei (Sandra)
20 mei (Jacqueline)
3 juni (Sascha)
17 juni (Lula: Engelstalige meditatie)
1 juli (Sandra)
15 juli (Jacqueline)

Tijd: van 19.15 tot 21 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19 uur.

Entree: € 10,- Graag contant betalen bij binnenkomst.

Graag van tevoren opgeven via info@sensibelacademie.nl