Mediums op het podium

Mediums op het podium

Elisabeth Bieze-Veerbeek

Een paar keer per jaar maken verschillende mediums (docent Elisabeth Bieze-Veerbeek van Sensibel + gastmediums) contact met overleden dierbaren voor een aantal mensen uit het publiek. De mediums zullen deze personen dusdanig beschrijven dat zij duidelijk herkenbaar zijn voor de ontvangers. Er worden details en boodschappen doorgegeven vanuit de spirituele wereld. Dit is vaak een bijzondere en helende ervaring voor alle betrokkenen.

De mediums slaan met liefde een brug tussen de wereld van de levenden en de spirituele wereld. Wil je dit ook weleens ervaren? Kom dan naar deze avonden!

Myrthe Bruinzeel

Donderdag avond 10 oktober.
Demonstratie mediumschap & Spirit Art.
Deze avond zullen Elisabeth Bieze-Veerbeek en Myrthe Bruinzeel de demonstratie verzorgen.
Beide dames maken contact met overleden dierbaren en daarnaast tekent Elisabeth hun portretten.
Tijd: van 20 tot 22 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Graag om 19.45 uur uiterlijk aanwezig zijn.
Graag van tevoren opgeven via bovenstaand inschrijfformulier. Vermeld bij ‘opmerkingen’ de datum waar je je voor op wilt geven.

 

Daniëlle Nijhuis

Zondag middag 22 december 2019. Kerstdemonstratie mediumschap & Spirit Art.
Deze middag zal Elisabeth Bieze-Veerbeek de demonstratie verzorgen met het beroemde t.v. medium Daniëlle Nijhuis. Zo rond de kerst zullen je overleden dierbaren meer om je heen zijn om verbinding met je te zoeken.
Tijd: van 13.30 tot 16 uur. De deur gaat om 13 uur open. Graag uiterlijk 13.15 uur aanwezig zijn.
Graag van tevoren opgeven via bovenstaand inschrijfformulier. Vermeld bij ‘opmerkingen’ de datum waar je je voor op wilt geven.

 

We verwelkomen je graag!