Mediums op het podium

Mediums op het podium

Elisabeth Bieze-Veerbeek

Verschillende mediums (docent Elisabeth Bieze-Veerbeek en gastmediums) zullen op deze bijzondere avonden contact maken met overleden dierbaren van een aantal mensen uit het publiek. De mediums zullen deze personen dusdanig beschrijven dat zij duidelijk herkenbaar zijn voor de ontvangers. Er worden details en boodschappen doorgegeven vanuit de spirituele wereld. Dit is vaak een bijzondere en helende ervaring voor alle betrokkenen.

De mediums slaan met liefde een brug tussen de wereld van de levenden en de spirituele wereld. Wil je dit ook weleens ervaren? Kom dan naar deze avonden!

De eerstvolgende demonstratie is op donderdag 14 maart 2019.

Kitty Woud

Deze avond zal Elisabeth Bieze-Veerbeek samen met Kitty Woud de avond verzorgen. Kitty (OSNU) is een zeer ervaren medium. Zij is als Tutor en course organiser verbonden aan het befaamde Arthur Findley college in de UK. Kitty hoort bij de topmediums van Nederland. We zijn verheugd dat zij op 14 maart bij Centrum Sensibel een demonstratie komt geven.

Elisabeth is  een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist. Zij heeft inmiddels vele trainingen en opleidingen gevolgd, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt. Daarnaast geeft zij regelmatig zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.

Elisabeth zal deze avond zelf ook alleen contacten maken met overledenen. Zij zal deze avond niet tekenen.

Tijd: inloop 19.30 uur, aanvang 20 uur en einde 22 uur.
Prijs: 15 euro. Contant te betalen bij de deur.
Opgeven bij Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com of via bovenstaande link.

 

Volgende data 2019:

Myrthe Bruinzeel

Donderdag avond 10 oktober 2019. Demonstratie mediumschap & Spirit Art. Deze avond zullen Elisabeth en Myrthe Bruinzeel de demonstratie verzorgen. Beide dames maken contact met overleden dierbaren en daarnaast tekent Elisabeth hun portretten.
Tijd: van 20 tot 22 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Graag om 19.45 uur uiterlijk aanwezig zijn.

Zondag middag 22 december 2019. Kerstdemonstratie mediumschap & Spirit Art. Deze middag zal Elisabeth de demonstratie met Daniëlle Nijhuis. Zo rond de kerst zullen je overleden dierbaren meer om je heen zijn om verbinding met je te zoeken.
Tijd: van 13.30 tot 16 uur. De deur gaat om 13 uur open. Graag uiterlijk 13.15 uur aanwezig zijn.

We verwelkomen je graag!