Mediumschap mixed levels

Mediumschap mixed levels

Deze training is voor mensen met (enige) ervaring in mediumschap. Het niveau is ‘gemengd’. Deelnemers die eerst de training Reading en Mediumschap  hebben gevolgd, kunnen deelnemen. Mensen die ergens anders trainingen of opleidingen in mediumschap hebben gevolgd, zijn ook welkom. 

Interesse? Kom dan naar de OPEN DAG op zondag 23 juni.
De proefles voor deze training is van 11.45 tot 13 uur. Inloop is om 11.30 uur.
Volgende open dagen: zondag 25 augustus 2019, zondag 8 december 2019 en zondag 5 januari 2020. De programma’s volgen nog…

Inhoud training

In de training verdiep je jouw contact met spirit en de wereld van niet-fysieke energie. We werken aan je vertrouwen en het concreet overbrengen van informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor ontvangers. Ook leer je hoe je langer in de ‘Power’ kunt blijven.
Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, aan mediamieke reading, aan geïnspireerd spreken en demonstratie mediumschap.

Bij Mediumschap staat de Spirituele Wereld centraal. Het is een prachtige gelegenheid om te laten weten dat er leven is na de fysieke dood. Een medium brengt healing en troost voor de nabestaanden.

Een medium slaat als het ware een brug tussen de fysieke- en niet-fysieke wereld van energie. Informatie die door middel van de innerlijke zintuigen wordt ontvangen, kan worden vertaald in woorden. Een medium ontvangt zowel informatie uit het aura van mensen (psychic reading) als van overleden personen uit de spirituele wereld (mediamieke reading). Concrete informatie en boodschappen worden door het medium doorgegeven aan de cliënt.

Werken met ‘Spirit’ is een ervaring die je leven zal verrijken. Jouw eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen. De sfeer is speels, informeel en vol humor.

Wat kun je na afloop?

Na deze training ben je in staat om een (eenvoudig) consult te geven aan klanten. Zo’n consult kan bestaan uit het lezen van aura energie van mensen en/of een contact met een overleden persoon uit de spirituele wereld. Je bent in staat om informatie en boodschappen door te geven, op een dusdanige manier dat het contact door de ontvanger wordt herkend. Daarnaast kun je ook de informatie uit het aura van mensen concreter verwoorden.

Voor wie?

* Voor mensen die bij Sensibel de training Reading en Mediumschap hebben gevolgd.
* Mensen die elders al een training hebben gevolgd en al enigszins bekend zijn met reading en mediumschap, kunnen na een korte intake per mail of telefoon ook meedoen met deze training.

Vervolg?

Hierna volgt voor de meer gevorderde deelnemers in het voorjaar van 2020 een training Mediumschap voor gevorderden op dinsdag avonden. Deze groep is naar verwachting doorlopend. Mensen kunnen per seizoen inschrijven (januari t/m juni en eind augustus t/m december). Meer informatie volgt nog.

Praktische informatie

Het jaartraject bestaat uit 10 lesdagen.
Je kunt je per 5 lesdagen inschrijven (september t/m december 2019 en/of januari t/m juni 2020).
Kosten per 5 lessen: € 475,- of € 495,- bij betaling in 3 termijnen van € 165,-
Bij directe inschrijving voor 10 lesdagen en bij betaling in één keer ontvang je korting!
Je betaalt dan € 875,- i.p.v. € 950,-
De training gaat op zondag 15 september 2019 van start.

Contact: voor meer informatie kun je contact opnemen met Elisabeth Bieze-Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490 of Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Studiebelasting: 60 lesuren.

Oefenen: Wil je je echt bekwamen in Mediumschap, dan is het van belang dat je veel oefent. Deelnemers worden aangeraden om een oefengroep te beginnen, live of via Skype. Op de Oefenavonden healing en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Certificaat?  Na afloop van de training wordt er een klantendag- of avond georganiseerd bij wijze van eindtoets.
Bij voldoende resultaat krijgen deelnemers een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’.
Mensen die niet aan de eindtoets willen meedoen, kunnen een certificaat als bewijs van deelname krijgen. 

Mediumschap is geen vak maar een levenswijze. Om je mediamieke vaardigheden te trainen en om steeds beter te kunnen afstemmen op de onzichtbare wereld van energie, is vaak meerdere jaren aan training nodig. 

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Docent

Klik op de foto voor meer informatie.

Elisabeth Bieze-Veerbeek