Mediumschap voor gevorderden

Mediumschap voor gevorderden

Voor wie?

Deze training is alleen geschikt voor gevorderde deelnemers. Deelnemers die bij Sensibel trainingen hebben gevolgd kunnen deelnemen na de basistraining Reading en Mediumschap + de jaartraining Mediumschap mixed levels. Deelnemers die ergens anders trainingen of opleidingen hebben gevolgd kunnen deelnemen na een kort (telefonisch) intakegesprek met Elisabeth Bieze-Veerbeek.

Interesse? Kom dan naar de OPEN DAG op zondag 23 juni. De proefles voor deze training is van 11.45 tot 13 uur. Inloop is om 11.30 uur.
Volgende open dagen: zondag 25 augustus 2019, zondag 8 december 2019 en zondag 5 januari 2020. De programma’s volgen nog…

Inhoud van de training

In de training versterk je je samenwerking met ‘spirit’. Je leert hoe je meer en meer kunt vertrouwen op de informatie en boodschappen die je vanuit de spirituele wereld verkrijgt.

Er wordt aandacht besteed aan psychic reading, aan mediamieke reading, aan geïnspireerd spreken en demonstratie mediumschap.

Aan het einde van de training ben je in staat om consulten te geven aan klanten of aan mensen uit je omgeving. Om je verder te bekwamen in demonstratie mediumschap kun je komen oefenen op de oefenavonden Healing en Mediumschap.

Praktische informatie

De training bestaat uit 10 lesavonden en gaat op dinsdag avond 14 januari 2020 van start.
Kosten: € 475,- of € 495,- bij betaling in 3 termijnen van € 165,-

Contact: voor meer informatie kun je contact opnemen met Elisabeth Bieze-Veerbeek via info@wingsoflight.nl of 06-18553490 of Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Studiebelasting: 60 lesuren.

Oefenen: Wil je je echt bekwamen in Mediumschap, dan is het van belang dat je veel oefent. Deelnemers worden aangeraden om een oefengroep te beginnen, live of via Skype. Op de Oefenavonden healing en mediumschap kunnen deelnemers van de training (onder begeleiding) met elkaar oefenen in het geven van consulten en in demonstratie mediumschap. Mediums die ergens anders een training of opleiding volgen, zijn ook welkom.

Certificaat?  Na afloop van de training wordt er een klantendag- of avond georganiseerd bij wijze van eindtoets.
Bij voldoende resultaat krijgen deelnemers een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’.
Mensen die niet aan de eindtoets willen meedoen, kunnen een certificaat als bewijs van deelname krijgen. 

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Docent

Klik op de foto voor meer informatie.

Elisabeth Bieze-Veerbeek