Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 19: Lesdag Energieën buiten het aura en Zielenreisjes

Terug naar pagina inhoud en modules 2e leerjaar

Tijdens deze lesdag leer je allereerst hoe je de energie van een (levende of overleden) persoon kunt uitnodigen buiten het aura tijdens een visualisatie. De techniek is enigszins gebaseerd op de methode van Brandon Bays, maar dan in een ‘Sandra jasje’ gegoten. Mensen uit de omgeving van de cliënt die heftige emoties veroorzaken/aanraken, nodigen we uit. We onderzoeken dan wat er daadwerkelijk onder de oppervlakte speelt. Er kunnen ook innerlijke kinderen worden uitgenodigd om te kijken hoe de cliënt bijvoorbeeld als kind op een ouder reageerde. Vaak zijn we ons hier helemaal niet bewust van. Ongeuite emoties mogen alsnog worden uitgesproken en ontladen. Vervolgens kan er (eventueel) tot vergeving over worden gegaan.

In de middag gaan we aan de slag met het maken van een zielenreisje of een reisje naar het hiernamaals. We werken in tweetallen waarbij 1 persoon op een matrasje in trance gaat. De ander blijft wat meer ‘wakker’ om de persoon op het matrasje te begeleiden. Vervolgens gaan we kijken wat ‘komt’. Jouw ziel leidt de weg.

Deze oefening wordt vaak als heel bijzonder ervaren. We nemen als het ware een kijkje in de creatie en wat er nog ‘meer is’. Engelen, gidsen, entiteiten, wezens van andere planeten of uit andere dimensies: Waar leidt jouw onderbewustzijn je heen? Enjoy the journey!

Begeleider: Sandra Valk

Terug naar pagina inhoud en modules 2e leerjaar