Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 2: Lesdag Energiemanagement en hartcoherentie

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar

Deze lesdag zit boordevol oefeningen om je energie te managen en verhogen en om hartcoherentie te bewerkstelligen. Je krijgt tevens een reader met schriftelijke informatie.

Verhoog je frequentie/energie/vibratie!
Wanneer ben je in een hoge en wanneer in een lage vibratie? Hoe kun je hier invloed op uitoefenen? Je wordt je gewaar van jouw eigen energie en de energie van anderen. Hoe kun je ten alle tijden in jouw eigen energie blijven en zelfs je omgeving met jouw energie beïnvloeden? Wat maakt dat je soms leeg lijkt te lopen bij anderen? Wat kun je hieraan doen? Je leert het in deze training.

Docent: Sascha Mols.


Inhoud

Tijdens deze lesdag gaan we aan de slag met oefeningen en energiespelletjes om te ervaren hoe jij met je eigen energie om gaat. Wanneer ‘loop jij leeg’? Waar krijg je juist energie van? Hoe kun je jouw energie en emoties reguleren? Hoe kun je jouw ‘frequentie/vibratie’ verhogen? Je krijgt volop tips om rustig te worden en om in je eigen kracht te komen, ongeacht de omstandigheden of mensen om je heen.

Zeker als je hoog gevoelig bent of hoog sensitief (HSP), kunnen energieën van anderen en van de wereld soms hard binnenkomen via de zintuigen. In zeker opzicht is dit een reactie op onze omgeving, maar wist je dat je omgekeerd ook je omgeving kunt beïnvloeden met zachte energie en dat je daarmee je werkelijkheid kunt veranderen?

Allereerst moet je dan leren hoe je prikkels en emoties van jezelf of van anderen kunt verwerken, zodat jijzelf en uiteindelijk je omgeving, tot rust kan komen. Op het moment dat jij leert omgaan met jouw eigen energie, dan maakt het helemaal niet meer uit wat er buiten jou gebeurt. Om zelf in vrede te kunnen komen met je omgeving, is balans en het uiten van oude vastzittende emoties noodzakelijk.

Tijdens deze lesdag ontdek je: 
* Hoe jij met je eigen energie omgaat.
* Hoe je in je eigen kracht kunt komen en blijven, ongeacht jouw ‘omstandigheden’.
* Hoe je prikkels en emoties van jezelf en anderen kunt verwerken.
* Hoe je jouw energie kunt verhogen.
* Hoe je kunt voorkomen dat je energie verliest.
* Hoe je jouw eigen energie en die van anderen kunt beïnvloeden om bijvoorbeeld healing te geven.

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar