Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 3: Lesdag Verhoog je bewustzijn in 5 stappen

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar

Tijdens deze inspirerende lesdag ontdek je hoe je via meditatie, visualisatie en oefeningen zelf thuis je bewustzijn stap voor stap kunt trainen en verhogen. De training gaat gepaard met informatie over hersengolven, bewustzijnsstaten en bewustzijnsontwikkeling. Daarnaast gaan we natuurlijk gelijk aan de slag met oefeningen. De dag wordt steevast afgesloten met een delta meditatie waarin je jouw verbinding met het goddelijke/grotere geheel/Kwantum zult ervaren. Een ware belevenis!

– Je leert hoe je jouw bewustzijn stapje voor stapje kunt verhogen;
– Je ontdekt vanuit welke bewustzijnsstaat je ongewenste gewoontes kunt transformeren en helen (her-programmeren);
– je leert hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt;
– Je ontdekt vanuit welke bewustzijnsstaat je makkelijker kunt afstemmen op de wereld van niet-fysieke energie om healing te geven of voor reading en mediumschap;
– Je leert hoe het voelt om in verbinding te staan met wie jij werkelijk bent.

Sandra Valk, initiator van de opleiding en docent van deze lesdag, heeft in 2017 haar bewustzijn getraind aan de hand van biofeedback (EEG). In de jaren daarvoor heeft Sandra een tal aan paranormale ervaringen beleefd, die zij inmiddels wetenschappelijk kan verklaren. Spiritualiteit en wetenschap komen zodoende steeds dichter bij elkaar. Niks zweverig of raar: Sandra is inmiddels expert in het uitleggen van de werking van de hersenen en diens trainbaarheid.  Leer je hersenen denken in mogelijkheden en deze zullen je helpen ‘alignen’ met deze mogelijkheden!

Reacties na de eindmeditatie:
Dit heb ik nog nooit ervaren!’ ‘Er zijn geen woorden voor’. ‘Ik voelde alleen nog maar eenheid en liefde’. ‘Het voelde als thuiskomen‘.

Docent: Sandra Valk of Sascha Mols.

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar