Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 5: Belichaming en ontlading (2 dgn)

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar

Veel mensen zitten voor het merendeel van de dag in hun hoofd. Hierdoor hebben we afgeleerd om te voelen. Dit terwijl jouw gevoel en emoties aangeven wat je wilt of niet wilt, wat je behoeftes zijn en waar jouw grenzen liggen. Ook hebben wij afgeleerd om naar onze natuurlijke neigingen te luisteren, bijvoorbeeld om na een ingrijpende ervaring ons lichaam te ontladen en rust te nemen.

Stress is in onze Westerse maatschappij aan de orde van de dag. Hier staat veelal niet genoeg beweging en rust tegenover. In deze training herinneren we je eraan hoe het is om naar je natuurlijke neigingen te luisteren en om werkelijk in jouw lichaam aanwezig te ZIJN.

Daarnaast leren we je hoe je kunt omgaan met tot nu toe niet erkende gevoelens en emoties. Emoties die in onze jeugd of later niet geuit zijn, zitten vaak nog als een soort bevriezingen in ons lichaam en energetische systeem opgeslagen. We gaan aan de slag met ontladingstechnieken. Aan bod komen de methode Moeiteloos helen van Marlon Brammer en een Kundalini activatie. Zodra blokkades in beweging komen, kan de energie in je lichaam weer lekker doorstromen. Je zult zien dat dan ook jouw werkelijkheid verandert.

Last but not least gaan we aan de slag met het opwekken van energie en gelukstofjes!

Docenten/begeleiders: Sandra Valk en Sascha Mols.

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar