Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Module 7: Healing (5 dgn)

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar

Leer jouw helende energie inzetten voor anderen!

Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk (laatste lesdag).

In deze module leer/ontdek je:
– Hoe je via meditatie in de juiste bewustzijnsstaat kunt komen om healing te geven.
– Hoe je Energetische healing kunt geven. Je ontdekt hoe je de energie van de aarde en de Bron door je heen kunt laten stromen en hoe je vanuit een hoge intentie en hartcoherentie healing kunt geven;
– Hoe je spirituele healing kunt geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.
– Hoe je fysieke (hands-on) healing kunt geven aan mensen met fysieke klachten en aandoeningen.

We oefenen in tweetallen en in groepsverband. Een healing kan leiden tot inzicht, stabilisatie, een verbetering van klachten, rust en balans. Werken met spirit is voor veel mensen een bijzondere ervaring die jouw leven en het leven van degene die healing ontvangt, zal verrijken. De sfeer is vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

De eerste 2 lesdagen vormen de basis; Je leert technieken om jouw energie te laten doorstromen en vanuit de ‘juiste’ bewustzijnsstaat te werken. We gaan verder aan de slag met het helen van de gronding van mensen, de chakra’s en het aura.

In de volgende 2 lesdagen verdiepen de meditaties naar andere bewustzijnsstaten. Je leert hoe je kunt afstemmen op gidsen, zielendelen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld om via jou healing te geven.

Op de 5e en laatste lesdag gaan we aan de slag met het geven van healing op fysiek niveau. Deze lesdag wordt door Sandra Valk gegeven. Je leert o.a. hoe je hands-on healing kunt geven en je leert afstemmen op datgene wat nodig is voor de ontvanger. Daarnaast ontdek je nog diverse aanvullende technieken!

Algemeen: Je leert hoe je healing kunt geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hoe meer jij je leert openstellen voor de hogere, niet aan aarde gebonden energieën, hoe dieper jouw healingen zullen worden.


 

Wat is healing?

Healing is het Engelse woord voor genezing. Een healer brengt je als het ware dichter bij je werkelijke, ongeprogrammeerde zelf. Feitelijk ben je al ‘heel’. Een healing is zacht en uitnodigend. Bij een healing behandeling stemt de healer af op de energie van de ontvanger. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Een healing kan leiden tot inzicht, stabilisatie, een verbetering van klachten, rust en balans.

Terug naar pagina modules 1ste leerjaar