Monique Verhage van Healingpraktijk voor Groot en Klein

Monique is coach, healer, reader, medium, Luisterkindwerker, Luisterkindtrainer en docent. Sinds 2010 bestaat haar praktijk in Rotterdam-Kralingen. Monique werkt deels in het basisonderwijs als kleuterjuf en deels in haar praktijk Voor Groot en Klein waar zij op afstand Luisterkindafstemmingen maakt, Huiszuiveringen doet en Healingen en Readingen geeft.

Voor meer informatie: www.voorgrootenklein.nl
Mail: info.voorgrootenklein@gmail.com
Telefoon: 06-24968273

Vanaf januari 2019 geeft Monique 1x per maand in een van de ruimtes van Sensibel de opleiding tot Luisterkindwerker.

Monique: “Vanuit het onderwijs ligt mijn hart al jaren bij het jonge kind. Maar nog groter is mijn interesse in dat deel van het kind, waar wij geen weet van hebben. Wat vertelt het kind ons niet, wat kan het kind niet onder woorden brengen, maar wil oh zo graag gehoord worden.”

“Tijdens de specialisatie Kinderreading ging voor mij een belangrijke deur open. Ik luisterde en voelde hoe het met het kind gesteld was en hoe de relatie t.o.v. de ouders was. Wat kon beter en wat moest echt anders?”

“In 2017 kwam Luisterkind op mijn pad en voor mij was toen het balletje echt rond. Inmiddels maak ik afstemmingen op jong en oud. Ik luister, ik voel, ik weet wat er speelt en schrijf dat allemaal in een document wat later gemaild wordt. Zo kan de ontvanger dit altijd teruglezen en werkt de energie nog een tijd door.”