Human Design coaching o.l.v. Martin Doolaard

Aan de hand van je energetische blauwdruk en de precies bij jou passende gebruiksaanwijzing kun je je leven gaan leven zoals het voor jou bedoeld is, namelijk moeiteloos leven, in FLOW!

Elk mens wordt geboren met een unieke blauwdruk en die is zo uniek dat er geen tweede mens op de wereld is met jouw specifieke eigenschappen, talenten en met de thema’s die jij in je leven tegenkomt. Human Design biedt je inzicht in het energetisch ontwerp dat je meekrijgt bij je geboorte. Bij dat ontwerp hoort ook een gebruiksaanwijzing en als je ze allebei kent dan kun je je unieke rol beter invullen, heb je meer energie en balans en kun je je leven in flow gaan leven, zoals het bedoeld is.

Met behulp van je geboortedatum, tijd en plaats wordt door een computerprogramma een berekening van je exacte positie in tijd en ruimte gemaakt ten opzichte van de planeten en de zon en gecombineerd met o.a. bio-genetica, energiekanalen uit de kabbala, 9 chakra’s en de impact van de neutrino’s. De berekeningen voor je energetische blauwdruk worden visueel vertaald in een wiel met in het centrum je Bodygraph.

De coaching van Martin Doolaard is gebaseerd op jouw persoonlijke Bodygraph. Martin heeft voor de coaching jouw voor- en achternaam, geboortedatum en geboortetijd nodig.

Mogelijkheden:

  • Individuele coaching 125 euro per consult.
  • Partneranalyse 125 euro per consult. Partneranalyse is o.b.v. 1 al gemaakte individuele coaching; je betaalt voor het energieprofiel van je partner.
  • Carrière coaching en ondernemerspotentie 150 euro per consult.

Contact Martin
Wil je iets afstemmen of een afspraak maken, dan kun je contact opnemen met Martin via mobiel/whatsapp 06-19937380 of mail naar info@natuurlijkgeinpireerd.nl. Ik vind het leuk om van je te horen.

Voor uitgebreidere informatie over Human Design zie www.natuurlijkgeinspireerd.nl

Natuur is hetzelfde als diversiteit
Het unieke van de natuur is de enorme diversiteit. Er is geen blad aan welke boom dan ook hetzelfde en er is geen regendruppel identiek aan een andere regendruppel.

Ook elk mens wordt geboren met een unieke blauwdruk en die is zo uniek dat er geen tweede mens op de wereld is met jouw specifieke eigenschappen, talenten en met de thema’s die jij in je leven tegenkomt.

Human Design werkt vanuit het energetisch ontwerp dat je meekrijgt bij je geboorte. Bij dat ontwerp hoort ook een gebruiksaanwijzing en als je ze allebei kent dan kun je je unieke rol beter invullen, heb je meer energie en balans en kun je je leven in flow gaan leven, zoals het voor jou bedoeld is.

Ontspanning, vertrouwen en flow
Uniek zijn betekent dat je je niet meer hoeft te vergelijken met anderen, of je laat beïnvloeden door wat anderen vinden dat jij zou moeten doen of zou moeten laten. Uniek zijn betekent ook dat je niet alles hoeft te weten en te kunnen. Sterker nog, je gaat vanzelf steeds meer ruimte maken om dingen los te laten die niet bij jou horen. Alles gaat je makkelijker af. Zo kom je steeds dichter bij jezelf, een staat van ontspanning, vertrouwen, innerlijke kracht en flow.

Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor een leven in flow
Human Design biedt je handvatten om de beste versie van jezelf te worden. Hieronder vind je een samenvatting:

  • Hoe je op ieder moment zonder twijfel de juiste beslissingen kunt nemen
  • Inzicht in het contrast in jezelf: je bewuste en vooral je onbewuste gedragspatronen
  • Hoe je negatieve emoties als frustratie en ook boosheid op simpele wijze kunt voorkomen
  • Welke bijdrage je hebt voor de wereld en ook welke energie je limiteert
  • Hoe je jouw natuurlijke invloed op anderen kunt vergroten
  • Kennis over je levensdoel en de weg die jou erheen leidt
  • Hoe je gedrag wat niet bij jouw blauwdruk past weer kunt ont-wikkelen

Hoe werkt Human Design?
Human Design is een bijzondere synthese van mystieke wijsheid en actuele wetenschap. Het bestaat uit oude wijsheid als de Vedische astrologie, de 64 hexagrammen van de I Ching, energiekanalen uit de Kabbala en het Hindoeïstische chakrasysteem. Actuele wetenschap betreft o.a. onze genetische code met 64 DNA strengen, 2 nieuwe chakra’s en de laatste ontdekkingen in de Kwantummechanica over de werking van neutrino’s.

Met behulp van je geboortedatum, tijd en plaats wordt door een computerprogramma een berekening van je exacte positie in tijd en ruimte gemaakt ten opzichte van de sterren, planeten en de zon en gecombineerd met alle andere informatie. De berekeningen voor je energetische blauwdruk worden visueel vertaald in een wiel met in het centrum je Bodygraph.

Je Body Graph wordt constant geactiveerd door neutrino’s, deeltjes die nog net massa hebben en met ongelooflijke hoeveelheden met bijna de lichtsnelheid naar ons toe door het universum reizen.

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Human Design bied je een blik in de schoonheid, complexiteit, het mysterie en de intelligentie van het universum en laat zo zien wie je ten diepste bent.