Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Nieuwetijdsjongeren

Centrum Sensibel biedt ook spirituele activiteiten voor nieuwetijdsjongeren en hoog sensitieve jongeren. De jongeren gaan aan de slag met meditatie en visualisatie, energie voelen en lezen, contact maken met gidsen en andere energieën uit de fijnstoffelijke wereld en met thema’s zoals de kracht van gedachten, energiemanagement, reïncarnatie en nog veel meer. Ook kunnen jongeren met bijzondere spirituele ervaringen terecht voor begeleiding.


Spirituele workshops voor jongeren
van 12 t/m 20 jaar

Deze weekendworkshops o.l.v. Sandra, Emma en Ian zijn voor nieuwetijdsjongeren in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar. We gaan aan de slag met meditatie, visualisatie, energie voelen en lezen, de kracht van gedachten, vorige levens, energiemanagement, healing, reading en nog veel meer!

 


Coaching en begeleiding van spirituele jongeren vanaf 11 jaar

Jongeren vanaf 11 jaar kunnen ook bij Sandra Valk terecht voor individuele sessies en trajecten. Ben jij of ken jij een jongere met spirituele vragen? Wil je weten hoe je kunt omgaan met jouw gevoeligheid (HSP)? Heb je bijzondere spirituele ervaringen en heb je hier vragen over? Grote kans dat Sandra je kan helpen!

 


 

Centrum Sensibel