Oefenavonden Reading en Mediumschap

Oefenavonden Reading en Mediumschap

Deze avonden o.l.v. Sandra Valk of één van haar collega’s zijn bedoeld voor mensen die een opleiding of training in mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. De avonden zijn toegankelijk voor een ieder die wil oefenen in het geven van consulten en demonstraties.

Data najaar 2018: Iedere 1e vrijdag avond van de maand.
Vrijdag avond 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.

Data 2019: Iedere 1e vrijdag avond van de maand.
Vrijdag avond 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 6 juni, 5 juli.

Tijd: inloop 19.15 uur, start 19.30 uur en einde 22 uur.
Kosten: 10 euro. Contant te betalen op de avond zelf.

I.v.m. de organisatie graag van tevoren even opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl.

Op de oefenavonden beginnen we met een (korte) meditatie. Daarna worden er consulten gegeven en/of uitgewisseld. Vervolgens is er gelegenheid om te oefenen met demonstratie mediumschap.

Om een goed medium te worden, is het van belang om uren/kilometers te maken. Ook al heb je nog zoveel talent, je zult ook moeten oefenen. Neem bijvoorbeeld een talentvolle pianist: deze moet ook dagelijks oefenen om zijn talent verder te blijven ontwikkelen. Ditzelfde geldt voor mediums.

Door regelmatig bezig te zijn met mediumschap, leer je om steeds langer in de bewustzijnsstaat te blijven waarin je makkelijk kunt afstemmen op energie. Je kunt deze bewustzijnsstaat ook trainen d.m.v. (geleide) meditatie en oefeningen. Als je meer wilt weten over de verschillende bewustzijnsstaten en hoe je deze kunt bereiken, neem dan eens een kijkje bij de module ‘bewustzijnsstaten‘ o.l.v. Suzanne Tempel (Awakened mind coach en medium).