Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Ontdek samen de Tantrische liefde!

Eendaagse workshop

Hoe zouden jullie het vinden om te leren samen te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en onze workshops.

Elke maand zijn er 2 dagen mee te doen, zie hieronder de mogelijkheden qua data in 2021.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen met maximaal 5 stellen kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben een ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van alles wat Tantraliefde kan geven.

Tantraliefde kent geen doel, anders dan heerlijk lang liefdevol samen zijn en de verfijning van de zintuigen (de tastzin, de reukzin, het gehoor…) Alles met volledige aandacht en vanuit het hart. We maken kennis met elkaar d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over wat nu Tantra en Tantrische liefde is, en waarin het verschilt met seks. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tijdens deze sessie leren jullie de basis van de Tantrische Kashmir massage. De uitvoering, met eigen partner

Deze intieme massage ga je thuis zeker na deze workshop met je partner herhalen, zoveel verbinding. De massage wordt naakt gedaan, echter is dat nooit een verplichting. (Er is geen genitaal of seksueel contact tijdens de workshops). Je leert grenzen stellen en verkennen.

Ervaring is niet nodig.

Ik wordt ondersteund door een assistent tijdens de workshops.

Ik geef 2 tantra workshops vanuit Centrum Sensibel:
1. Eendaagse Ontdek Samen de Tantrische liefde voor (gelegenheid) stellen.
2. Eendaagse workshop Ontdek de Tantrische Liefde & Extase voor (gelegenheid) stellen.


Praktisch informatie

Begeleiders: Belinda Christiaans & Assistent
Data ‘Ontdek samen de Tantrische liefde’: Zaterdag 6 november en zondag 7 november en zondag 5 december 2021.
Tarief: € 125,- p.p.
Tijd: Zaterdagen van 14 tot 21 uur. Zondagen van 10.15 tot 17.15 uur.

Data ‘Ontdek de Liefde & Extase’: zaterdag 30 oktober en 4 december 2021.
Tarief: € 139,- p.p.
Tijd: Zaterdag van 13 tot 21 uur

Voor de data voor 2022 kun je terecht op de site: https://www.tantrischverwennen.nl/workshop-ontdek-tantra

Opgeven via: Contactpagina (tantrischverwennen.nl)
Locatie: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c te Capelle aan den IJssel
Contact:
 06 28770509 | info@tantrischverwennen.nl


Over Belinda (Moon training Body & Mind)

Al wat ik in de loop der jaren geleerd heb zijn Tools om een ieder lekkerder in zijn vel te laten zitten, of lekkerder in je relatie. Ik wil mensen in alle opzichten inspireren en aanzetten om in beweging te komen. Om te zorgen dat ze zich bewust, vitaal, gezond en Happy voelen!

Ruim 15 jaar geleden kwamen. NLP, Qigong, Tantra en ademtechnieken en positieve psychologie op mijn pad en ontdekte dat mijn leven, mijn gedrag gevormd werd door mijn angsten, emoties en overtuigingen ik werd mij ervan bewust wat er in mijn kind zijn allemaal had afgespeeld wat mij nu gevormd had. Al veel eerder had ik een start gemaakt met diverse andere soorten massages.

Gaande weg heb ik geleerd wat er binnenin mij zich afspeelde. En hoe belangrijk het is te voelen en je dan te kunnen uiten. Ik voelde het verlangen om verbinding aan te gaan. Met name naar mijzelf, en dat in contact alle emotie, pijn en angsten er mogen zijn, wat niet eindigt, wat steeds in beweging is en zeker niet even gemakkelijk is.

Met name in je relatie dringt dit door. Je bent elkaars spiegel. Ook ontdekte ik hierdoor hoe belangrijk de verbinding hoofd, hart en buik is. Het in balans zijn.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als zelfstandige waarvan de laatste 6 jaar als Coach, burn-out, lichaamsgericht en praktisch trainer van Body & Mind verbonden bij de Vitaliteitsgroep in Breda.

Daarnaast geef ik Tantraworkshops voor stellen om hun bewust te maken van hoe de Tantrische liefde hun relatie kan verrijken.
Als trainer/coach en als mens wil hen met aandacht en liefde ondersteunen in hun zoektocht.

In de training bied ik een intieme sfeer van veiligheid en warmte. De groepen zijn klein en waardoor een mooie verbinding met elkaar ontstaat.

Belinda Christiaans: 06-28770509
www.tantrischverwennen.nlinfo@tantrischverwennen.nl
Of: www.belindachristiaans.nl | Belinda@belindachristiaans.nl

 

Centrum Sensibel