OPEN DAGEN

Ieder jaar zijn er verschillende gelegenheden waarop je gratis en vrijblijvend kennis kunt komen maken met de activiteiten van Centrum Sensibel. Je kunt terecht voor informatie en gratis introductielessen/proeflessen.

OPEN DAG Centrum Sensibel
2 x per jaar is de OPEN DAG voor alle activiteiten die vanuit Centrum Sensibel gegeven worden. Je kunt de hele dag terecht voor informatie, mini behandelingen en workshops, lezingen of proeflessen. Alle activiteiten zijn gratis. Graag zelf je lunch meenemen. De eerstvolgende mogelijkheid is op zondag 3 januari 2021. Vanwege de situatie rondom Covid-19 vindt deze open dag ONLINE plaats.

 

OPEN DAG Sensibel Academie 
2 x per jaar kun je terecht voor informatie en gratis proeflessen voor de:
Opleiding Energetisch zelfheling therapeut en de los te volgen modules/trainingen zoals:
Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling, Healing 1 en Healing 2, Coaching & communicatievaardigheden, Reading & mediumschap basis en Mediumschap mixed levels.
Eerstvolgende open dag is op zondag 6 december 2020. Je kunt ook naar de open dag van het centrum komen op zondag 3 januari. Sensibel Academie is hier ook aanwezig en geeft proeflessen.

 


Open middag Elisabeth Bieze-Veerbeek van Praktijk Wings of Light
2 x per jaar kun je terecht voor informatie en gratis proeflessen voor de:
Opleiding Art & Mediumschap en de los te volgen modules Psychic art & reading en Spirit art & mediumschap. Ook is er de training Spirit, art & soul. Eerstvolgende open middag is op zondag middag 13 december 2020. Je kunt ook naar de open dag van het centrum komen op zondag 3 januari. Elisabeth is hier ook aanwezig en geeft een proefles.