Open inloopmiddag Sensibel 6 januari 2019

Op zondag 6 januari 2019 kun je tussen 12.30 en 16.30 uur terecht voor informatie over alle activiteiten bij Sensibel.

Proeflessen
Van 13 tot 13.45 uur is er een gratis proefles voor de training Bewustwording, meditatie & intuïtieve ontwikkeling o.l.v. Sandra Valk. Deze training is bedoeld voor mensen die later eventueel verder willen met healing, reading en mediumschap of energetische therapie.
Van 14 tot 14.45 uur is er een gratis proefles yoga o.l.v. Yvette Overbeeke van Gewoon yoga.
Van 15 tot 15.45 uur is er een gratis proefles voor de training Bewust Zijn & Spirituele ontwikkeling o.l.v. Jacqueline van Wijk. Deze training is bedoeld voor mensen die vooral aan de slag willen met hun eigen proces.

Verder is er foldermateriaal aanwezig van alle activiteiten bij Sensibel. Je kunt vragen stellen aan de aanwezige docenten, trainers, begeleiders en coaches.

Aanwezig zijn:
Sandra Valk (Eigenaar Sensibel en docent van de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut en de Healing trainingen. Sandra biedt ook individuele begeleiding en consulten)
Elisabeth Bieze-Veerbeek (docent Sensibel in de opleiding Art & Mediumschap en de trainingen in Reading en Mediumschap)
Jacqueline van Wijk (docent Sensibel bij de training Bewust Zijn & spirituele ontwikkeling).
Esmeralda Beelt (Voeding & Lifestyle coaching bij Sensibel). Link pagina.

Yvette Overbeek van Gewoon yoga
(yoga en zwangerschapsyoga op dinsdag- en woensdag avonden). Link pagina.
Paula de Bruin van Arcada Beauty and Nature (Bachbloesem remedies, Aromatherapie, essentiële oliën en edelstenen en zelf wierook maken op woensdag avonden). Link pagina.
Monique Verhage van Healingpraktijk voor Groot en Klein (opleiding tot Luisterkindwerker). Monique geeft deze middag mini-afstemmingen!

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel. Het pand bevindt zich naast station Capelle Schollevaar en er is er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.  De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond.

Opgeven is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 010-2280212 / 06-53547643.

Voel je welkom!