Opleiding Art en Mediumschap

Opleiding Art en Mediumschap

Unieke opleiding in Capelle aan den IJssel
In deze bijzondere opleiding leer je hoe je readings en mediumconsulten kunt geven aan klanten met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en Mediumschap. 

De opleiding bestaat uit 2 modules van elk 5 dagen (totaal 10 lesdagen) van januari t/m juli 2019.
In module 1 leer je o.a. zielstekeningen maken en daarmee readings te geven.
In module 2 leer je spirit portretten maken en daarmee mediumconsulten geven.

DocentElisabeth Bieze-Veerbeek

Benieuwd? Kom naar de OPEN DAG op zondag 16 december 2018. Je kunt dan meedoen met een gratis proefles o.l.v. Elisabeth. Op zondag 6 januari is er nog een OPEN INLOOPMIDDAG.

Voor informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth via info@wingsoflight.nl of 06-18553490. 

De opleiding bevat de volgende onderdelen:
Power Je leert hoe je in de juiste energie kunt komen om makkelijker te kunnen afstemmen op energie en om je intuïtie te gebruiken.

Art & soul: Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling en proces, zowel in je ontwikkeling als medium als met creatieve oefeningen. Onderwerpen die aan bod komen zijn ontspannen, controle loslaten, overgave, zelfvertrouwen, ethiek.

Psychic art & psychic reading; Je leert de energie (aura) van iemand te lezen en maakt intuïtief een tekening of schilderij voor diegene (een auragraph of zielstekening). Je leert een reading te geven waarin je leest wat de afbeelding zegt over de ‘klant’. Je krijgt theorie over kleurbetekenis en (dieren) symboliek Je leert verschillende technieken en oefent in afstemming, tekenvaardigheid en reading.

Spirit Art & mediumschap; Je leert hoe je contact maakt met gidsen en overledenen zodat ze je kunnen helpen hun portretten te tekenen. Er is ook aandacht voor de techniek. Ook leer je hoe je bewijs kunt geven zoals een beschrijving van het karakter en details over het leven. Samen vormt dit een mooi bewijs van het verder leven na de fysieke dood.

Demonstratie mediumschap met art: Je leert hoe je als medium en spirit artist samen kunt werken voor een groep. De één geeft een psychic reading of maakt een spirit contact en de ander tekent een spiritportret of een intuïtieve tekening. Veel mensen hebben angst om voor een groep te staan. We besteden dan ook aandacht aan het leren ontspannen wanneer je voor een groep samenwerkt met spirit. Ook van het kijken naar elkaar en van de feedback kun je veel leren.

Opzet van de opleiding:
– 2 x 5 lesdagen op zondagen
– thuisopdrachten met feedback
– een privé-consult over jouw voortgang en mogelijkheden
– je kunt ook deelnemen aan oefenavonden reading en mediumschap voor 10 euro per avond.

Data module 120 januari, 3 en 17 februari, 17 en 31 maart 2019.
Data module 2: 14 april, 12 en 26 mei, 9 juni en 7 juli 2019.

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen met enige ervaring op het gebied van art en/of reading en mediumschap. De één heeft ervaring met reading en mediumschap en wil de combinatie met art onderzoeken, de ander is juist al creatief bezig en wil het gaan combineren met intuïtieve ontwikkeling. Heb je iets met creativiteit, met intuïtie en/of mediumschap dan kun je in principe meedoen.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, je ervaring, je zelfvertrouwen en je inzet. Mocht je al bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan is er aandacht om je op jouw niveau verder te ontwikkelen. Bij twijfel kun je overleggen met de docente.

Bij voldoende interesse komt er een vervolgjaar voor verdere verdieping.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.