Opleiding Art en Mediumschap

Let op: Er is een storing geweest waardoor inschrijven met je mobiel niet mogelijk was. Mocht je hebben ingeschreven en geen ontvangstmail hebben ontvangen, dan hebben wij je inschrijving niet ontvangen. De storing is inmiddels verholpen. Je kunt het nogmaals proberen of neem even contact op met Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com. Excuses voor het ongemak.

Unieke opleiding

In deze creatieve mediumschap opleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten en om demonstraties te geven voor publiek met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap.

Opzet van de opleiding

De opleiding is opgebouwd uit 4 modules:
Module 1: Psychic art & reading
Module 2: Spirit art & mediumschap
Module 3: Psychic art & reading vervolg
Module 4: Spirit art & mediumschap vervolg.

Klik op de onderstreepte naam van de module/training voor meer informatie.

Alle modules bestaan uit ieder 5 lesdagen.
Module 1 en 2 vormen het 1e leerjaar. Module 3 en 4 vormen het 2e leerjaar. De modules zijn ook los te volgen. Je kunt dus kiezen om alleen Psychic art & reading te volgen of alleen Spirit art & mediumschap. Als je module 1 hebt gevolgd kun je ook module 3 volgen en als je module 2 hebt gevolgd kun je module 4 volgen.

Spirit Artists die elders al ruim training hebben ontvangen, bijvoorbeeld van Lynn Cotrell of Su Wood, kunnen eventueel instappen in het 2e leerjaar.

Bij alle modules krijg je huiswerkopdrachten.
Bij elk leerjaar krijg je een privéconsult over je voortgang en mogelijkheden.
Materiaal zit deels inbegrepen en zal deels (voor thuis) zelf moeten worden aangeschaft.

Opzet alle modules:
– 4 x 5 lesdagen
– thuisopdrachten met feedback
– een privé-consult over jouw voortgang en mogelijkheden
– je kunt ook deelnemen aan oefenavonden reading en mediumschap voor 10 euro per avond. De oefenavonden zijn iedere 3e vrijdag avond van de maand.

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen met enige ervaring op het gebied van art en/of reading en mediumschap. De één heeft ervaring met reading en mediumschap en wil de combinatie met art onderzoeken, de ander is juist al creatief bezig en wil het gaan combineren met intuïtieve ontwikkeling. Heb je iets met creativiteit, met intuïtie en/of mediumschap dan kun je in principe meedoen.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, je ervaring, je zelfvertrouwen en je inzet. Mocht je al bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan is er aandacht om je op jouw niveau verder te ontwikkelen. Bij twijfel kun je overleggen met de docent.

OPEN (MID)DAGEN

Benieuwd? Kom naar een van de open (mid)dagen. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op zondag middag 13 december.
Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op zaterdag 22 augustus. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.
Volgende open middag: Zondag middag 13 december 2020.

Praktische informatie

Inschrijven. Inschrijven via bovenstaand inschrijfformulier. Je kunt je per module inschrijven. Graag even vermelden voor welke module je wilt inschrijven en in hoeveel termijnen je wilt betalen. Module 1 en 3 zullen dit jaar in 1 groep gegeven worden, waarbij ieder op zijn eigen niveau werkt.

Roosters

Module 1: Zaterdag 13 februari, 13 maart, 10 april, 5 juni en 19 juni 2021
Module 2 & 4: Zondag 14 maart, 28 maart, 11 april, 6 juni en 20 juni 2021
Module 3: Start Zondag 12 september 2021.

 
© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO.
Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

 

Docent

Docent: Elisabeth Veerbeek.
Elisabeth is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam van waaruit zij consulten aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen. Bij Sensibel is Elisabeth docent van de opleiding Art & Mediumschap en de los te volgen modules Psychic art & reading en Spirit art & mediumschap. Daarnaast geeft Elisabeth les in de trainingen Reading en Mediumschap en  Mediumschap mixed levels.

Voor informatie of het maken van een afspraak voor een telefonische intake kun je terecht bij Elisabeth via info@wingsoflight.nl of 06-18553490. Website Elisabeth: www.wingsoflight.nl