Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Opleiding tot Luisterkindwerker

  • Wil jij ook kunnen luisteren in de energie naar bijv. een huilbaby om te horen waarom het zo huilt?
  • Of luisteren naar jouw zoontje dat maar niet wil eten, om uit te zoeken waarom dat is?
  • Of die verstandelijk beperkte meneer die steeds woede aanvallen krijgt?

Leer luisteren in de energie en leer vragen stellen om uit te zoeken wat er speelt en hoe het opgelost kan worden.

Docent: Monique Verhage van Healingpraktijk voor Groot en Klein
Website: www.voorgrootenklein.nl
Contact: info.voorgrootenklein@gmail.com of 06-24968273


Inhoud opleiding

Tijdens de half jaar durende opleiding leer je Luisterkind-afstemmingen maken volgens de unieke Luisterkind®Methode.
Je leert werken op energetisch niveau, om contact te maken van hart tot hart, van ziel tot ziel. Om te luisteren hoe het met de ander gaat, wat er speelt en wat er gekeerd mag worden. Je leert beelden, gevoelens, handelingen en emoties volgens de methode te vertalen naar de ouders of de aanvrager.

Je stemt af op een diepere laag en beschrijft zoveel mogelijk antwoorden op vragen, oplossingen, handvatten, inzichten en mogelijke keringen. Het kan gebeuren dat er tijdens een afstemming een vorig leven, auralifter of entiteit naar voren komt. De richtlijnen van de Luisterkind®Methode leren je hoe hiermee om te gaan en hoe dit te beschrijven in je gesprek.

De opleiding in de praktijk
De opleiding bevat vijf verplichte dagen op locatie, één dag per maand. Tussen de opleidingsdagen door heb je een aantal weken de tijd om zelf te oefenen, te studeren, en te klankborden met je trainer per e-mail. De studiebelasting is gemiddeld 6-10 uur per week.
Al het studiemateriaal is inbegrepen bij het lesgeld en wordt op de eerste dag aan je uitgedeeld. Een lesdag bestaat uit theorie en veel praktische oefeningen. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.
De opleiding wordt afgerond met het behalen van een diploma. Hiervoor dien je de hele opleiding gevolgd te hebben, en voor diverse soorten Luisterkind-afstemmingen een voldoende behaald te hebben.

Sinds half 2018 zijn de extra modules Kinderwens, Geboorteverwerking en Levensbrug in de opleiding opgenomen. Zodra je de opleiding hebt afgerond kun je hiermee gelijk aan de slag en is extra tijd en geld investeren niet meer nodig.


Voor wie?

Een ieder die het wil, kan leren afstemmen. Er is geen basisopleiding psychometrie of intuïtieve ontwikkeling, mediumschap of healing voor nodig. De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemming.

Een afstemming is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden. Van kinderen, tieners, pubers, volwassenen, ouderen, verstandelijk beperkte mensen, overleden mensen, mensen in coma, kinderen in de buik van hun mama, tot mensen met Alzheimer of syndroom van Down.
Daar een afstemming op afstand gemaakt wordt, hoeft je klant geen tijd vrij te maken, heeft geen reiskosten en hoeft niet tegenover een vreemde te zitten. Er is alle tijd voor een gesprek en omdat alles op papier staat, zijn de resultaten makkelijk terug te lezen.


Praktische informatie

De Luisterkind Trainer is Monique Verhage van Healingpraktijk Voor Groot en Klein.

Data groep 6:
Zaterdag 19 februari, 19 maart, 23 april, 4 juni en 2 juli 2022.

Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur. Om 9.45 uur gaat de deur open.

Je kunt je opgeven bij Monique Verhage via info.voorgrootenklein@gmail.com

Kosten: €1525,-
Er is koffie, thee, water en wat lekkers.
Lunch dien je zelf mee te nemen, alsook een schrijfblok A4, een pen en eventueel slofjes en een lekker dekentje.

Zowel de opleiding als de trainer zijn CRKBO geregistreerd. Hierdoor is de opleiding vrijgesteld van BTW-afdracht.
Vaak zijn er mogelijkheden om de studiekosten bij de inkomstenbelasting op te voeren. Informeer goed of dit ook voor jou geldt.
En wellicht heeft jouw werkgever een potje voor opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer uitgebreide informatie, dan kun je HIER de informatiebrochure downloaden.

Kijk ook op www.voorgrootenklein.nl voor reacties en de andere werkzaamheden van Monique. Wil je zelf een afstemming aanvragen, neem dan contact op via info.voorgrootenklein@gmail.com.


Over Monique Verhage

Mijn naam is Monique Verhage van Healingpraktijk Voor Groot en Klein.

Ik help ouders, die met hun handen in het haar zitten, door af te stemmen op hun kinderen. Vanuit een zielscontact voel, zie of weet ik wat er speelt en vraag ik het kind zelf hoe het geholpen wil worden, of hoe het beter kan.

Als Luisterkind Trainer leid ik ook anderen op om Luisterkindwerker te worden. Deze korte beroepsopleiding duurt zo’n 6 maanden met 5 lesdagen op locatie. Ook is het mogelijk om het via E-learning vanuit huis te volgen.

Kijk voor meer informatie op https://voorgrootenklein.nl

Aanbod: Opleiding tot Luisterkindwerker, Luisterkind-afstemmingen, Aura- en Chakrahealingen, Huiszuiveringen, Aquarius Akasha Readingen, Acces Bars behandelingen (binnenkort).

Centrum Sensibel