Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Opleidingen en verkorte specialisaties

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen en verkorte specialisaties.


Opleiding tot Energetisch Zelfheling Therapeut

In deze prachtige opleiding leer je hoe je cliënten energetische en therapeutische behandelingen kunt geven. Daarnaast leer je hoe je cliënten kunt begeleiden bij zelfheling. Maak het verschil! Eerst voor jezelf en vervolgens voor mensen met emotionele problemen en fysieke klachten en aandoeningen. De opleiding wordt verzorgd door Sensibel Academie.

 

 


Opleiding tot Luisterkindwerker

De opleiding Luisterkindwerker wordt gegeven door Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein. Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft om het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie.

 


Verkorte specialisatie Meditatie en visualisatie sessies begeleiden

In deze verkorte specialisatie leer je hoe je meditaties en visualisaties kunt begeleiden, zowel individueel als in groepsverband. De specialisatie wordt verzorgd door Sensibel Academie.

 


Verkorte specialisatie Regressie en reïncarnatie sessies begeleiden

In deze specialisatie van Sensibel Academie leer je hoe je via regressie de herkomst van blokkades en trauma’s kunt opsporen, transformeren en helen. Daarnaast leer je hoe je een cliënt kunt begeleiden naar vorige levens of met het maken van zielenreisjes.

 


Verkorte specialisatie Cliëntbegeleiding zelfheling

In deze specialisatie van Sensibel Academie leer je hoe je cliënten kunt begeleiden in het proces van zelfheling via meditatie, visualisatie en oefeningen. Onderdeel van de training zijn het trainen van hartcoherentie en bewustzijnsontwikkeling. Je leert hoe je cliënten kunt begeleiden naar de juiste bewustzijnsstaat om in het onderbewustzijn te kunnen ‘her-programmeren’.


 

Centrum Sensibel