Opleidingen

Opleidingen

Klik op de foto’s of de onderstreepte namen voor meer informatie.

Vanuit het centrum worden de volgende opleidingen en verkorte specialisaties aangeboden:


Sensibel Academie: 2-jarige beroepsopleiding Energetisch zelfheling therapeut
In deze prachtige opleiding leer je hoe je cliënten energetische en therapeutische behandelingen kunt geven. Daarnaast leer je hoe je cliënten kunt begeleiden bij zelfheling.  Maak het verschil! Eerst voor jezelf en vervolgens voor mensen met emotionele problemen en fysieke klachten en aandoeningen.

 

Sensibel Academie: Verkorte specialisatie regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden
In deze specialisatie leer je hoe je via regressie de herkomst van blokkades en trauma’s kunt opsporen, transformeren en helen. Daarnaast leer je hoe je een cliënt kunt begeleiden naar vorige levens of met het maken van zielenreisjes.

 

Sensibel Academie: Verkorte specialisatie cliëntbegeleiding zelfheling
In deze specialisatie leer je hoe je cliënten kunt begeleiden in het proces van zelfheling via meditatie, visualisatie en oefeningen. Onderwerpen die verder aan bod komen zijn hartcoherentie en bewustzijnsontwikkeling.

 


Opleiding Art en Mediumschap
In deze opleiding o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek van Praktijk Wings of light combineer je kunst met mediumschap. De opleiding bestaat uit 4 modules van ieder 5 lesdagen. Het gaat om 2 modules Psychic Art & reading en 2 modules Spirit Art & Mediumschap.

 

Opleiding tot Luisterkindwerker gegeven door Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein.
Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft om het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie. De volgende groep start op zondag 29 september 2019 op zondagen. Voor meer informatie bezoek www.voorgrootenklein.nl. Contact Monique: info.voorgrootenklein@gmail.com