Opleidingen

Opleidingen

Klik op de foto’s of de onderstreepte namen voor meer informatie.

Vanuit het centrum worden de volgende opleidingen en verkorte specialisaties aangeboden:


2-jarige beroepsopleiding Energetisch zelfheling therapeut
Door Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn. In deze prachtige opleiding leer je hoe je cliënten energetische en therapeutische behandelingen kunt geven. Daarnaast leer je hoe je cliënten kunt begeleiden bij zelfheling.  Maak het verschil! Eerst voor jezelf en vervolgens voor mensen met emotionele problemen en fysieke klachten en aandoeningen.

 

Verkorte specialisatie regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden
Door Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn. In deze specialisatie leer je hoe je via regressie de herkomst van blokkades en trauma’s kunt opsporen, transformeren en helen. Daarnaast leer je hoe je een cliënt kunt begeleiden naar vorige levens of met het maken van zielenreisjes.

 

Verkorte specialisatie cliëntbegeleiding zelfheling
Door Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn. In deze specialisatie leer je hoe je cliënten kunt begeleiden in het proces van zelfheling via meditatie, visualisatie en oefeningen. Onderwerpen die verder aan bod komen zijn hartcoherentie en bewustzijnsontwikkeling.

 


Jaartraining The creative medium
In deze opleiding o.l.v. Elisabeth Veerbeek van artstudio Elisabeth Veerbeek combineer je kunst met mediumschap. De opleiding bestaat uit 2 modules van ieder 5 lesdagen. Het gaat om modules Soul art en module Spirit art.

 

Opleiding tot Luisterkindwerker gegeven door Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein.
Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft om het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie. De volgende groep start op zondag 29 september 2019 op zondagen. Voor meer informatie bezoek www.voorgrootenklein.nl. Contact Monique: info.voorgrootenklein@gmail.com