Overige actitviteiten

Overige actitviteiten

De activiteiten in het centrum worden zowel aangeboden door het team van Sensibel als door gasten die vanuit hun eigen onderneming vanuit de zalen van het centrum werken.

Overige activiteiten team Sensibel

Klik op de FOTO of onderstreepte NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

Mediums op het podium. Volgende datum: donderdag avond 10 oktober 2019 en daarna de kerstdemonstratie op zondag middag 22 december. Een paar keer per jaar worden er bij Sensibel demonstraties mediumschap gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Elisabeth Bieze-Veerbeek zal hiernaast ook portretten tekenen (Spirit Art). Een bijzondere ervaring.

 

Spirituele bewustzijnsavonden. Deze avonden zijn bedoeld om jou kennis te laten maken met je ziel en het grotere geheel. Sandra Valk zal thema’s behandelen waar mensen in hun leven tegenaan lopen. De wetten van het universum en bewustzijn over het leven op aarde staan centraal. Benieuwd? Kom het eens ervaren!

 

 


Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie. 1 lesavond. Eerstvolgende mogelijkheid is op dinsdag avond 26 november 2019. Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven? Geef je dan op voor deze avond! Begeleider: Sandra Valk.

 

 

Oefenavonden Healing, Reading & Mediumschap.  Iedere derde vrijdag avond van de maand kunnen deelnemers tussen 19.15 en 22 uur terecht om met elkaar te oefenen. De avonden zijn bedoeld voor mensen die een training in healing of reading & mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties. O.l.v. Sandra Valk of Elisabeth Bieze-Veerbeek.

Activiteiten anderen

Gewoon Yoga door Yvette Overbeeke
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avonden kun je terecht voor yoga. Op dinsdag en woensdag avonden kun je van 20 tot 21.15 uur terecht voor zwangerschapsyoga.
Meer informatie: www.gewoon.yoga. Contactinfo@gewoonyoga.nl of 06-485 06 424.


Biodanza met Brenda

Dans je leven! Biodanza is een vreugdevolle dans in verbinding met elkaar. De laatste losse workshop is op zaterdag avond 1 juni. Daarna is er vanaf september een wekelijkse groep op vrijdagavond. Contact: Meer info over Brenda en Biodanza: www.biodanza-rotterdam.nl.
Contact Brenda: brenda@heartbeatevolution.com  of 06 45626064.

 

Opleiding tot Luisterkindwerker gegeven door Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein.
Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft om het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie. De volgende groep start op zondag 1 september 2019 op zondagen. Voor meer informatie bezoek www.voorgrootenklein.nl. Contact Monique: info.voorgrootenklein@gmail.com